MakerBot 3D-skrivare

3D-skrivare för undervisning och för företag som vill börja använda 3D-skrivare i sin verksamhet.

Lätta att använda och driftsäkra är kännetecknen för MakerBot 3D-skrivare. MakerBot har ett uppskattat produktsortiment med 3D-skrivare, tack vare det låga priset och enkelhet av att flytta skrivaren till olika avdelningar. Därför passar en MakerBot 3D-skrivare utmärkt på skolor och företag där 3D-skrivarna har olika användningsområden.

 • 3D-skrivare från MakerBot

  Under senare år har 3D-skrivare blivit tillgängliga till acceptabla priser på marknaden. I MakerBot's sortiment finns det 3D-skrivare i flera prisklasser för den som funderar på att investera i en egen maskin. MakerBot passar de som inte har så höga krav på prototypens ytfinish. 3D-skrivarna stäcker sig från den minsta MakerBot Replicator Mini Plus med ett byggutrymme på 101 x 126 x 126 mm, till MakerBot Replicator Z18 som bygger modeller upp till 305 x 305 x 457 mm.

  FDM-MakerBot-Protech.gif3D-skrivare med FDM-teknik

  Alla 3D-skrivare från MakerBot använder den välkända FDM-tekniken, Fused Deposition Modeling, som är en additiv tillverkningsmetod som används för att skapa 3D-modeller. En FDM-utskrift inleds en digital 3D-modell som skrivaren sedan läser av och bygger upp i lager för lager genom att mata in material (PLA eller ABS).  De olika lagren fäster i varandra till dess att objektet är färdigt.

  Design- och produktutveckling

  MakerBot 3D-skrivare passar mindre företag som arbetar med design- och produktutveckling. Med enkla knapptryckningar kan en design skrivas ut och hållas i, och funktionstestas, innan den verkliga produktionen sätter igång. Med en 3D-skrivare i egen regi kan man minska ledtider och hålla kostnader nere.


 • Kontakta säljare

  Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
  Johan Nyström
  johan.nystrom@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391

  Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Telefon: +46 (0)33 - 44 24 44

  Försäljningsansvarig 3D-skrivare
  Evald Ottosson
  evald.ottosson@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 594 708 01

 • Om Protech

  Protech har funnits på marknaden i 25 år och är Nordens största leverantör av 3D-skrivare. Vi har levererat MakerBot 3D-skrivare sedan 2014 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla MakerBot 3D-skrivare.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png