Kurser

Skräddarsydda kurser på samtliga produkter och programvaror i vårt sortiment.

Kom igång med ditt senaste inköp eller utbilda ny personal. Alla våra kurser anpassas efter deltagarnas förkunskaper, behov och önskemål. Kurserna kan utföras antingen hos kunden eller i Protech's lokaler i Järfälla eller Borås.


 • Stratasys 3D-skrivare

  stratasys-3d-skrivare.pngProtech har utbildat användare av Stratasys 3D-skrivare sedan 1995. Vi kartlägger kundens förkundskap och skräddarsyr sedan kursen efter det.

  I samband med köp av en 3D-skrivare eller ett Fortussystem från Stratasys ingår utbildning. För kunder som redan har maskiner och som behöver utbilda ny eller vidareutbilda befintlig personal erbjuder vi kurser.

  Kontakta oss för priser och bokning!


 • Missler programvara

  missler-kurser.jpgGrundläggande och avancerade kurser Protech har utbildat användare av Misslers CAD/CAM-system TopSolid sedan 1995. Inga kurser är de samma, vi skräddarsyr alltid innehållet efter kundens behov.

  Vi rekommenderar alla kunder som investerat i en ny programvara att gå en grundutbildning. Med en kurs kan användaren lära sig grundläggande funktioner för att maximera möjligheterna. Vid senare tillfälle kan man även ta mer avancerade kurser.

  Kontakta oss för priser och bokning!


 • Autodesk programvara

  autodesk-kurs.jpgProtech har lång erfarenhet av utbildning av Autodesk CAD/CAM-system. Alla kurser anpassas alltid efter kundens behov och önskemål.

  Alla nya kunder som investerat i en programvara från Autodesk rekommenderar vi går en grundutbildning. Med en kurs kan användaren lära sig nödvändiga grunder för att komma igång med systemet i sin verksamhet. Gör det rätt från början och utbilda användaren.

  Kontakta oss för priser och bokning!