Kurser

Skräddarsydda kurser på samtliga produkter och programvaror i vårt sortiment.

Kom igång med ditt senaste inköp eller utbilda ny personal. Alla våra kurser anpassas efter deltagarnas förkunskaper, behov och önskemål. Kurserna kan utföras antingen hos kunden eller i Protech's lokaler i Järfälla eller Borås.

 • 3D-skrivare kurs, Stratasys kurs, Protech Utbildning

 • Stratasys 3D-skrivare

  Protech har utbildat användare av Stratasys 3D-skrivare redan sen 1995. Vi kartlägger förkundskaper och skräddarsyr alla kursen efter det.

  I samband med köp av en 3D-skrivare från Stratasys ingår utbildning. Även för kunder som redan har 3D-skrivare och som behöver utbilda ny eller vidareutbilda befintlig personal erbjuder vi kurser.

  Kontakta oss för priser och bokning!

  Stratasys logo.png

 • Missler programvara

  Protech utbildar användare av Misslers CAD/CAM-system TopSolid. Vi erbjuder skräddarsydda kurser i olika nivåer efter kundens egna önskemål.

  Vi erbjuder kurser som passar alla kunskapsnivåer, från grundläggande till avancerade kurser. Vi visar viktiga funktioner för att maximera möjligheterna programvaran har att erbjuda.

  Kontakta oss för priser och bokning!

  TopSolid logo 600x148px transparent.png

 • Autodesk programvara

  Protech erbjuder kurser av Autodesk programvaror. Alla kurser anpassas alltid efter kundens behov och önskemål.

  Med en kurs hos Protech kan användaren lära sig nödvändiga grunder för att komma igång med proramvaran i sin verksamhet. Gör det rätt från början och gå en kurs efter dina behov.

  Kontakta oss för priser och bokning!

  Autodesk_Logo_600x121px.jpg