Autodesk CAM-system

Autodesk CAM-system passar alla programmeringsbehov.

PowerMill för den som fräser verktyg och modeller i 3 till 5-axliga fräsmaskiner med eller utan svarvfunktion. FeatureCAM för produktionsprogrammering av allt från fräsning till längdsvarvning. Arcam för artistisk-CAM så som 3D-skyltar och gravyrer.


 • Autodesk på den Nordiska marknaden

  Sedan 1995 har Protech varit leverantör av Autodesk CAM-system i Sverige och Norge. Den typiska Autodesk CAM-användaren är ett företag som behöver den bästa CAM-lösningen marknaden kan erbjuda. Autodesk erbjuder den lösningen oavsett vilken 3 till 5-axlig bearbetning du vill göra.


 • Kontakta säljare

  Våra duktiga säljare står beredda att tillhandahålla mer information och svar på dina frågor om Autodesk CAM-system. Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Anders Brask
  anders.brask@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 594 708 06
   

 • Om Protech

  Protech har funnits på marknaden i över 20 år. Protech grundades med inriktningen CAD/CAM-system för den tillverkade industrin och har fortsatt varit den branschen trogen. Med över 1000 levererade system är vi en av nordens största leverantörer av CAD/CAM-system. Läs mer om Protech här »

   

  Autodesk_Logo_600x121px.jpg