Guldsmed

Unika CAD-verktyg för design och tillverkning av smycken.

Type3 programvaror för guldsmeder, urmakare, juvelfattare och designers är de mest innovativa 3D-programlösningarna på marknaden. Med CAD-program från Type3 kan du snabbt och enkelt skapa vackra smycken i 3D enligt din kunds önskemål, presentera dem med fotoliknande bilder, och validera dem innan du startar produktionen.

 • Nya framgångar med nya verktyg

  Investera i nya verktyg - upptäck hur Type3 CAD-program kan skapa nya framgångar för ditt företag. Ta kontroll över dina kostnader, reducera tillverkningstider och utveckla ditt företags design. I nästan 10 år har 3DESIGN varit synonymt med innovation, ergonomisk design och prestanda. Den senaste versionen V9 går ännu ytterligare och erbjuder en inspirerande och givande användarupplevelse med ett helt nytt gränssnitt.

  Med 3Shaper är det nu möjligt att modellera direkt i 3D på en dator, nästan lika intuitivt som att hantera modell lera eller spackel. 3Shaper erbjuder en full 3D konstnärlig skulpturlösning. Ett utmärkt val för dig som vill arbeta med organiska former.

  Vill du lära dig att rita smycken?

  Protech erbjuder prova-på-kurser, bas- och avancerade kurser i våra CAD-program (ritprogram) 3DESIGN och 3Shaper. Är du intresserad kan du läsa mer om våra kurser här eller kontakta vår säljare och kursledare Anette Jensen.


 • Kontakta säljare

  Anette Jensen
  anette.jensen@protech.se
  Telefon: +46 (0)76 - 855 88 65

 • Om Protech

  Protech erbjuder sedan 2010 Type3 CAD-program till nordiska guldsmeder. Vi har lång erfarenhet av Type3 programvaror och utbildar på både nybörjarnivå och avancerad nivå. Läs mer om Protech här »

  Type3 logo 200x95px transparent.png