Snabbare affärer med hjälp av 3DESIGN

Med 3DESIGN skapar Glenn Kriegh, tillsammans med kunders specifika beskrivningar och önskemål, smyckesmodeller digitalt.

Glenn-Kriegh-Protech-3Design.jpg

Ville snabbt och smidigt skapa lönsamma affärer

Glenn Kriegh, ägare av Smycka Skärholmen/Alcena AB, hade som önskemål att på ett snabbt och smidigt sätt skapa lönsamma affärer. År 2012 investerade Kriegh i CAD-programmet 3DESIGN och en tredagarsutbildning hos Protech.

- Efter att fått möjligheten att titta på 3DESIGN och insett att inlärningskurvan var mycket kortare än de andra programmen, var valet inte speciellt svårt, säger Kriegh.

3DESIGN är ett effektivt säljverktyg

Valet av 3DESIGN resulterade i att Kriegh på ett enkelt sätt tillsammans med kundens specifika beskrivningar och önskemål, kunde skapa de smyckesmodellerna som bara fanns i kundernas fantasier.

Kriegh har också konstaterat att 3DESIGN är ett effektivt säljverktyg. Idag får han in fler beställningar och kan snabbare nå en avslutad affär genom att visa knivskarpa renderade bilder på hur smyckesmodeller kommer att se ut när de är färdiga.
- 3DESIGN är ett roligt och lätt sätt att få fram sina idéer i form och bild. Det är enkelt att testa nya modeller och idéer, berättar Kriegh.

Kriegh har sin butik i ett köpcentrum i Skärholmen och har alla typer av kunder, varumärken och specialbeställningar. Efter sin första investering i 3DESIGN har han också införskaffat 3Shaper, ett CAD-program för organisk modellering samt en 3D-skrivare.