MakerBot Applikationer

MakerBot Desktop

MakerBot Desktop är en kostnadsfri 3D-utskriftslösning för din MakerBot 3D-skrivare. Programmet hjälper användaren att ansluta och skapa 3D-utskrifter, samt samla, organisera och dela digitala 3D-modeller. Läs mer om MakerBot Desktop »

MakerBot Mobile

Med MakerBot Mobile kan användaren ladda ner en app där man kan följa och övervaka sin MakerBot 3D-skrivare och 3D-utskrifter direkt via mobil och/eller läsplatta. Läs mer om MakerBot Mobile »

MakerBot Thingiverse

Thingiverse är en plats där 3D-entisiaster samlas från hela världen för att upptäcka, printa och dela nya 3D-modeller. På webbplatsen finns över 100 000 3D-modeller som kostnadsfritt kan laddas ner till din PC eller Mac. Läs mer om Thingiverse »