MakerBot Desktop

En kostnadsfri 3D-utskriftslösning för att upptäcka, hantera och dela dina 3D-utskrifter.

Hålla ordning med bibliotek

Importera: Ta med alla dina befintliga filer till ett personlig och tryggt moln-baserat bibliotek.

Hantera: Byt enkelt namn på dina filer, redigera och lägga till instruktioner till dina personliga filer, modeller och samlingar.

Anslut på olika sätt

Att ansluta din MakerBot 3D-skrivare är enkelt. Välj mellan Wi-Fi, nätverkskabel eller USB.

Upptäck nya modeller

• Thingiverse: Ladda ner och dela dina 3D-modeller på världens största webbplats för 3D-utskrifter. Här finns över 100 000 gratis modeller att ladda ner till ditt biblotek i MakerBot Desktop.
  • MakerBot Digital Store: Köp tryckbara digitala 3D-modeller och samlingar.

MakerBot Desktop passar operativsystemen Windows & Apple.