Järnvägsindustrin

Förvandla idéer snabbt till säkerhetskompatibla slutanvändningsdelar inom Sveriges järnvägsnät.

Skriv ut robusta produktionsverktyg, engångsanpassade produktionsdelar och reservdelar vid behov i certifierade material som är speciellt framtaget för järnvägsindustrin. Besvara kundernas förfrågningar snabbare genom att iterera och optimera konstruktioner med hjälp av 3D-skrivare i egen regi.

 • Train Protech Stratasys.jpg

 • Certifierade material för järnvägsindustrin

  När du använder additiv tillverkning med Stratasys högpresterande material får du möjlighet att utföra de allra tuffaste funktionstester av dina konstruktioner. Producera riktigt starka jiggar och fixturer, eller slutprodukter som kan användas inom järnvägsindustrin.

  Additiv tillverkning säkerställer en snabbare utvecklingscykel vilket innebär att din organisation kan gå direkt in i produktionen utan tidskrävande verktyg.

  Stratasys erbjuder material certifierat enligt den europeiska standarden EN 45545-2 som krävs inom järnvägsindustrin. Både Antero™ 800NA och  ULTEM™ 9085 tål aggressiva kemikalier, eldsflammor och giftig rök.

 • Siemens_Mobility_Stratasys_Protech.jpg

 • Series Production Fortus 450 -1.jpg

 • Reducera kostnader och lagerartiklar

  Ta itu med dina produktionsutmaningar direkt. Med additiv tillverkning kan du nu enkelt lösa lågvolymproduktion genom att tillverka kundanpassade delar snabbt och vid behov. Reducera kostnader och lagerhållning av plastdetaljer som riskeras att föråldras och gå sönder, eller konstruktioner som behöver uppdateras.

  Vissa kunder har bevisat totala kostnadsbesparingar på upp till 80 % jämfört med traditionella tillverkningsmetoder. Se till att dina processer är tillräckligt smidiga för att öka den totala tillverkningsflexibiliteten – ett måste i den ständigt föränderliga världen av transport och mobilitet.

  Effektivisera din tillverkning och lär dig hur du integrerar additiv tillverkning i din produktionsprocess med Protech. Kontakta oss idag.

 • Stratasys F123 CR-serie

  Komplettera fabriksgolvet med 3D-utskrift av kolfiber. F123-seriens kompositfärdiga 3D-skrivare erbjuder utskrift i kolfiberförstärk...

 • ABS-CF10

  Överlägsen styrka och styvhet. FDM ABS-CF10 är kolfibermaterialet som ersätter metall i jiggar och fixturer, funktionella proto...

 • FDM Nylon-CF10

  Ett starkt kompositmaterial med högt kolfiberinnehåll som passat tillverkning av rör, luftkanaler och vibrationsdämpare.

 • Stratasys F770

  F770 är en användarvänlig och prisvärd 3D-skrivare med ett generöst byggutrymme. 3D-skrivaren passar perfekt till riktigt ...


 • Kontakta säljare

  Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Direkt: 033-44 24 44
  Boka ett digitalt möte direkt med Daniel här.


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser. 

  Vi har levererat Stratasys 3D-skrivare sedan 1994 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla Stratasys 3D-skrivare.

  protech-stratasys-platinum-partner.png