Elmia Subcontractor

Besök Protech på Elmia Subcontractor i monter B06:50, Jönköping den 9-12 november 2021.

Verktygsmaskiner.jpg

Elmia Subcontractor är årets viktigaste mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin. Här presenteras innovationer och geniala lösningar, framtidens konstruktioner, smarta material och spännande produkter. I Protechs monter presenteras nyheter inom 3D-print, besökare kan se Stratasys och MakerBot 3D-skrivare skriva ut delar live, samt testa styrkan i 3D-utskrifter printade i högpresterande termoplaster.

3D-skrivare med roterande byggplatta

Tänk dig en rund byggplatta där 3D-utskrifter byggs i roterande fart. Så fungerar den nya utskriftsmetoden till Stratasys J55 som kommer visas på Plastteknik. J55 är en attraktiv 3D-skrivare som passar företag som arbetar med itererande designprocesser av bland annat konsumentvaror, konsumentelektronik och fordon.

Testa styrkan i våra utskrifter

I montern kommer även vår trotjänare Stratasys F370 visas, en tillförlitlig 3D-skrivare med hög repeterbarhet. Kom och testa exempel som skrivits ut med det nylonbaserade FDM-materialet Diran 410MF07, och se om du lyckas knäcka av någon av våra prototyper. Vi vågar hävda att detta är omöjligt.

Termoplaster till industrin

Den populära skrivbordsvarianten MakerBot Method X kommer även med. Den mest prisvänliga 3D-skrivaren i vårt produktutbud om man jämför med de tillgängliga termoplaster som kan användas inom industrin.

Utforska utskrifter tillverkande med ny teknologi

Utforska vårt materialutbud och kläm på olika produktionsverktyg, fixturer och prototyper. Se riktigt stora utskrifter gjorda i den nya Stratasys F770. Passa även på att utforska utskrifter som gjorts med de nya teknologierna från Stratasys, P3 (Programmable PhotoPolymerization Technology), SAF (Selective Absorption Fusion) och SL-teknik (stereolitografi).

Protech lyssnar på dina behov och berättar om hur 3D-skrivare kan vara till fördel inom din verksamhet. Effektivisera utvecklingsprocesser, reducera produktionskostnader och ligg i framkant gentemot dina konkurrenter.

Välkommen till monter B06:50!

Kontakta oss gärna i förväg om du har några frågor eller vill boka ett möte på mässan.


subcontractor-protech-stratasys.jpgPlats:
Elmia, Jönköping

Datum:
9-12 november