Underhållsmässan

Träffa Protech på Underhållsmässan i monter B05:01, Svenska Mässan i Göteborg den 12-15 mars 2024.

Underhållsmässan Protech.jpg

Underhållsmässan är en mässa där innovativa lösningar och tekniker presenteras för den tillverkande industrin. I monter B05:01 visar vi 3D-skrivarna Stratasys 170 och UltiMaker Method. Du kan även se och testa 3D-printade reservdelar, produktionsverktyg, fixturer och andra spännande utskrifter i både högpresterande termoplaster och metallmaterial. Vi kommer även presentera 3D-scanners från SHINING 3D.

Missa inte chansen att träffa oss för att diskutera hur 3D-skrivare kan effektivisera utvecklingsprocesser och reducera produktionskostnader. Du hittar oss i monter B05:01.

Kontakta oss gärna i förväg om du har några frågor eller vill boka ett möte på mässan.

➡️ Registrera din kostnadsfria entrébiljett här!


Anders Brask håller föredrag om innovativ svetsfixtur

Under mässan anordnar RISE tvådagarskonferensen Additive Intelligence 4.0: Conference. Konferensen passar dig som vill utforska och utnyttja möjligheterna inom additiv tillverkning.

Anders Brask.jpgAnders Brask, CEO på Protech, kommer hålla föredrag om en 3D-printat svetsfixtur och berätta hur den inspirerar mekanisk industri att tänka i nya banor.

Ta chansen att få kontakt med branschexperter och få värdefulla insikter om additiv tillverkning och des inverkan på framtiden för olika industrier.

Köp din biljett till konferensen här.

underhållsmässan_protech_3d skrivare.png


Black CMYK JPG Stratasys Logo_300px.png

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.png

Shining-3D.png


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter