Kurser & Webinar

Ta möjligheten och utöka dina kunskaper och erfarenheter inom additiv tillverkning.

Här samlar vi webinar från våra leverantörer. Alla är förinspelade och kan ses när det passar dig. Protech erbjuder även kundanpassade kurser på samtliga produkter och programvaror i vårt sortiment.

 • 3D-skrivare för plast

  Protech har utbildat användare av Stratasys 3D-skrivare sedan 1995. Vi skräddarsyr alla kursen efter kundens önskemål och förkunskaper.

  I samband med köp av en 3D-skrivare från Stratasys ingår utbildning. Vi utbildar även kunder som redan har 3D-skrivare, som behöver utbilda ny eller vidareutbilda befintlig personal.

  Kontakta oss för priser och bokning.

  Stratasys logo.png

 • 3D-skrivare för metall

  Protech utbildar användare av Desktop Metal och Xact Metal 3D-skrivare. Vi kartlägger förkunskaper och skräddarsyr alla kursen efter det.

  I samband med köp av en 3D-skrivare från Desktop Metal och Xact Metal ingår utbildning. Vi utbildar även kunder som redan har 3D-skrivare, som behöver utbilda ny eller vidareutbilda befintlig personal.

  Kontakta oss för priser och bokning.

  Protech Leverantörer Metall 3D-skrivare.jpg

 • TopSolid programvara

  Protech utbildar användare av TopSolid CAD/CAM-system. Vi erbjuder skräddarsydda kurser i olika nivåer efter kundens egna önskemål.

  Vi erbjuder kurser som passar alla kunskapsnivåer, från grundläggande till avancerade kurser. Vi visar viktiga funktioner för att maximera möjligheterna programvaran har att erbjuda.

  Kontakta oss för priser och bokning.

  TopSolid logo 600x148px transparent.png