3D-skrivare påskyndar utvecklingsprocessen mer än förväntat

DST Control i Linköping tillverkar avancerade gimbaler utrustade med elektroniska ögon för bland annat övervakning av obemmanade områden. Additiv tillverkning hjälper företaget att behålla sitt försprång på marknaden och möta kritiska tidsfrister.

DST-Control-Stratasys-Protech-Fortus.jpg

I över 20 år har DST Control utvecklat och tillverkat gimbaler för montering på obemannade fordon, som t.ex. drönare och robotar. Gimbalens egenskaper anpassas med olika sensorer och kameraögon efter kundens behov.

Behåller sitt försprång på marknaden

Varje gimbal innehåller cirka 20 stycken FDM-printade delar som de själva producerar i en Fortus 360mc. Även om anpassningar måste utföras för att möta speciella behov och efterfrågningar kan DST Control behålla sitt försprång på marknaden med korta leveranstider.

– Tillverkning av delar i egen regi har hjälpt oss att möta kritiska tidsfrister för produkter om vi varit tvungna att ändra konstruktionen i sista minut, säger Jan-Erik Strömberg på DST Control.

protech-stratasys-platinum-partner.png


Kontaktuppgifter

Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Daniel Risberg
E-post: daniel.risberg@protech.se
Telefon: 073 806 14 93

Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter