Information från Protech gällande Covid-19

2020-03-23

Protech fortsätter precis som vanligt att leverera råmaterial, reservdelar och utrustning. Vår supportavdelning finns tillgänglig för att svara på era frågor via e-post och telefon.

Protech-lager-supoort.jpg

Protech Nordic AB sätter era och våra medarbetares hälsa i främsta rummet. Vi följer därför myndigheternas uppmaningar och rekommendationer. Med denna nyhetsuppdatering vill vi informera er på läget för vår verksamhet i dessa utmanande tider.

Protech orderavdelning

Vi har från våra leverantörer fått försäkringar om att leverans av råmaterial, reservdelar och utrustning tillsvidare fungerar precis som vanligt.

Vårt lager i Stockholm är välfyllt och vi får ständigt in nya leveranser. Vi står beredda att leverera det ni behöver. Om något oförutsett händer kan leveranserna ta någon extra dag. När ni beställer varor tänk på att er godsmottagning måste vara öppen så ni kan ta emot godset. Vår orderavdelning står beredda att hjälpa till.

Du skickar som vanligt din beställning till order@protech.se

Protech supportavdelning

Vår supportavdelning finns tillgänglig precis som vanligt för att svara på era frågor via e-post och telefon.

På grund av rese- och besöksrestriktioner kan det vara svårt att skicka ut supporttekniker på plats. Vi har flera möjligheter att hjälpa befintliga kunder om olyckan skulle vara framme. Bland annat guidning via telefon, inskickning av 3d-skrivare till vårt kontor eller hjälp att hitta stödkörningsmöjligheter. Kontakta vår supportavdelning så kan vi tillsammans diskutera fram en pragmatisk lösning.

Till våra supportsidor »

Utbildning

Nu kan också var ett utmärkt tillfälle att förkovra sig i eller att ta tag i tanken att börja producera produkter med 3D-skrivare. Vi finns här och kan hjälpa till med utbildning och diskutera idéer via telefon eller webbaserade möten.

Tveka inte att ta kontakt med oss.

Vill du vara med och bidra?

På den här sidan har Protech samlat några kortfattade råd om hur du med 3D-skrivare kan bidra med skyddsutrustning till hälso- och sjukvårdsinrättningar.


Kontakt

Försäljning, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: 08 - 564 73 391

Försäljning, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: 033 - 44 24 40

Försäljning, Desktop Metal
Kalle Grennfalk
kalle.grennfalk@protech.se
Telefon: 08 - 564 73 395

Försäljningsansvarig 3D-skrivare
Evald Ottosson
evald.ottosson@protech.se
Telefon: 08 - 594 708 01