MakerBot lanserar en ny 3D-skrivare – Method X

2019-08-19

MakerBot utökar sitt produktsortiment med ytterligare en 3D-skrivare. Utöver samma funktionalitet som Method, kan den nya 3D-skrivaren Method X skriva ut prototyper i ABS.

Nyhet -  MAKERBOT METHOD X.jpg

Den nya 3D-skrivaren MakerBot Method X har samma höga pålitlighet och prestanda som Method. Methodserien är utvecklad för industriella applikationer och låter konstruktörer inom det professionella segmentet iterera snabbare till lägre kostnader.

MethodABS-Functional-prototypes.pngMakerBot Method X skriver ut i ABS

Precis som Method, skriver den nya Method X ut i PLA, Tough och PETG, material som passar tillverkning av prototyper och verktyg. Det som utgör MakerBot Method X till ett vassare alternativ är att konstruktören kan välja att skriva ut prototyper i ABS. ABS är ett idealiskt material för hållbara konceptmodeller, funktionella prototyper, tillverkningsverktyg och slutprodukter.

Method X använder Stratasys välprövade FDM-teknik (Fused Deposition Modeling) som är känd för sin pålitlighet och hållbara slutresultat.

Läs mer om MakerBot Method här.


Kontakta en säljare för mer information

Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391

Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: +46 (0) 33 - 44 24 40

MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png

Nyheter om 3D-skrivare från Protech