NTI Group tar över Protech’s MAKE-verksamhet

2019-06-14

Från och med 1 juli 2019 tar NTI Group över alla Protech’s kunder inom området Autodesk MAKE och kommer därefter att ha ansvaret för all licensförsäljning, support och utbildning.

ProtechNTI2019.jpg

"Med denna övergång kommer Protech’s Autodesk-kunder få en långsiktig leverantör av CAM-lösningar med utmärkt support och hjälp att få våra kunder att växa", säger Anders Brask, VD Protech Nordic AB.

Steen Alexander, VD NTI Group, säger: "NTI Group är väldigt glad att inkludera Autodesk’s MAKE-produktportfölj i vårt omfattande sortiment av Autodesk-produkter. Detta stödjer vår vision att vara den ledande fullserviceleverantören i Europa - från design till tillverkare. Vi ser fram emot att välkomna våra nya kunder till NTI-familjen ".


Autodesk_Logo_600x121px.jpgAutodesk MAKE täcker den avancerade CAM-produktportföljen, t.ex. PowerMill, PowerShape, PowerInspect, Netfabb, Moldflow och Fusion 360.

NTI Group är en av Autodesks största Platinum-partner i Europa med nära 280 anställda och en av Europas ledande leverantörer av omfattande lösningar för digital informationshantering för företag inom bygg, design och industri. För mer information om NTI: nti.biz/se, nti.biz/no, nti.biz

Protech är Nordens största återförsäljare av 3D-skrivare med kontor i alla de nordiska länderna. Protech erbjuder ett brett utbud av industriella 3D-skrivare för plast och metall. För mer information om Protech: www.protech.se, www.protech.dk, www.protechnorge.no, www.protech.fi

Nyheter om 3D-skrivare från Protech