Nytt samarbete med Projektengagemang

2018-10-23

Vi presenterar nytt samarbete med Projektengagemang, som kommer kunna erbjuda konstruktionstjänster i TopSolid'Wood.

TopSolidWood.jpg

Protech har länge önskat att kunna rekommendera sina TopSolid'Wood-kunder ett företag som kan hjälpa specialsnickerier med konstruktion. Vi är därför glada att kunna presentera Projektengagemang som erbjuder konstruktionstjänster i TopSolid'Wood.

"Vi ser stora möjligheter för Projektengagemang att kunna leverera sin tjänster till nordiska specialsnickerier", säger Anders Brask, VD på Protech.

"Att utbilda våra konsulter i TopSolid'Wood är en del i PE’s satsning inom industriell inredning", säger Mikael Sahlberg, gruppchef på PE. "Nu kan våra specialister inom inredningskonstruktion hjälpa de snickerier och inredningsföretag som väljer TopSolid'Wood som CAD-system".

TopSolidWoodlogo.png


Om Protech
Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare och CAD/CAM-system. Protech har specialiserat sig på att leverera professionella programvarulösningar för möbel- & inredningssnickare.

Om Projektengagemang
Projektengagemang, i dagligt tal PE, är en multidisciplinär konsultkoncern inom samhällsbyggnad och industri. På PE arbetar över tusen arkitekter, ingenjörer, projektledare och specialister. PE finns på över 35 orter i Sverige.