Kostnadsfri undervisningsplan

2015-02-10

Stratasys tar oss till nya höjder inom 3D-teknologin med en ny och kostnadsfri undervisningsplan: Stratasys Curriculum. Planen innehåller instruktioner, presentationer och uppgifter.

Stratasys-Curriculum-Protech.jpg

Föreläsning kombinerat med praktiska uppgifter

Förbered dina studenter och elever till en karriär formad av 3D-teknik. För vad är egentligen 3D-teknik? Vad kan 3D-utskrifter bidra till både industriellt och i skolundervisning? Ge dina elever en teknisk förståelse av ämnet genom att kombinera djup föreläsning och diskussioner med praktiska övningar. Utbildningen ska bidra till det som krävs för att kunna utöva den omtalade 3D-teknologin i det verkliga livet.

Undervisningsplanen innehåller kompletta instruktioner, Power Point-presentationer och skoluppgifter som kan laddas ner och användas till en spännande skolundervisning i 3D-teknik.

Tydliga instruktioner till undervisning

Kursen är tydligt uppbyggd med instruktioner och kräver inga stora förberedelser för läraren. Vi rekommenderar att läraren följer grunderna i planen och eventuellt lägger till flera uppgifter om så önskas.

För varje del av utbildningen finns Power Point-presentationer som laddas ner till lektionen. För att läraren inte skall känna sig osäker i betygsättningen finns det även rekommendationer och betygsgrad att följa.

Planen är tillpassad för en skoltermin (14 veckor) med en sammankomst per vecka. Vi rekommenderar varaktigheten för varje undervisning till 4-6 timmar. Alternativt kan kursen delas upp i två lektioner per vecka med 2-4 timmar/lektion.

Bli en del av en den omtalade 3D-teknologin

Med Stratasys Curriculum blir läraren en del av den världsomtalade gemenskapen med lärare och pedagoger som arbetar för att utveckla och utvidga användningen av 3D-utskrifter i skolan. Eftersom tekniken går framåt hela tiden ändras också utbildningsmaterialet. I samband alla ändringar tilldelas läraren länkar för nedladdning per mail samt inbjudningar till Stratasys webbseminarier.

Allt undervisningsmaterial är på engelska. Se exempel här och läs mer på www.stratasys.com.