Utbildning

3D-skrivare och undervisningsmaterial för undervisning i skola och industri.

Med 3D-tänk och 3D-skrivare i klassrummet underlättar lärare och pedagoger elevers inlärningsprocess. 3D-skrivare kan användas på lektioner som innefattar bland annat matematik och naturvetenskap.

 • MakerBot in the Classroom.jpg

 • 3D-skrivaren i skolan

  Låt en 3D-skrivare bli ett av dina många tillgängliga verktyg som underlättar ditt undervisningsarbete. Detta verktyg ger nästan oändliga möjligheter att skapa såväl enkla som komplexa 3D-modeller. Genom att lära känna den nya tekniken kommer du upptäcka oändliga möjligheter med 3D-skrivaren.

  För skolor kan en MakerBot 3D-skrivare förbättra och utveckla elevers kunskaper i naturvetenskap, teknik, konstruktion, konst, matematik och design.

  Om du som lärare känner dig osäker på hur du ska använda 3D-skrivare i undervisningssyfte, rekommenderar vi att du laddar ner 'The MakerBot Educators Guidebook' här. Guiden är helt kostnadsfri.

  Behöver du råd? Vi hjälper dig att hitta rätt 3D-skrivare utifrån dina specifika behov. Kontakta oss idag.

 • Guide.jpg

 • Stratasys Curriculum.jpg

 • Kostnadsfri utbildning genom Stratasys

  Stratasys erbjuder utbildningsmaterial som hjälper lärare och pedagoger att förbereda studenter inom additiv tillverkning. Hos Stratasys hittar du inspirerande webinarier och undervisningsplaner med instruktioner, presentationer och uppgifter till dina studenter.

  Med Stratasys kan lärare och pedagoger utveckla och utvidga användningen av 3D-tekniken i skolan. Syftet med materialet är att ge studenter en teknisk förståelse av 3D-teknik, genom att kombinera djup föreläsning och diskussioner med praktiska övningar.

  Klicka här och ta dig vidare på Stratasys webbsida. Kom ihåg, allt material är kostnadsfritt.

  Du kan alltid kontakta Protech om du har några frågor.


 • Kontakta säljare

  Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
  Johan Nyström
  johan.nystrom@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 594 73 391

  Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Telefon: +46 (0) 33 - 44 24 40


 • Om Protech

  Protech har funnits på marknaden sedan 1993 och är därmed Nordens största återförsäljare av 3D-skrivare. Vi har levererat MakerBot 3D-skrivare sedan 2014.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png