Utbildning

3D-skrivare och undervisningsmaterial för undervisning i skola och industri.

Med 3D-tänk och 3D-skrivare i klassrummet underlättar lärare och pedagoger elevers inlärningsprocess. 3D-skrivare kan användas på lektioner som innefattar bland annat matematik och naturvetenskap.

MakerBot 3D-skrivare i skola
3D-design i skola, MakerBot 3D-skrivare
 •  

  3D-skrivaren i skolan

  Låt en 3D-skrivare bli ett av dina många tillgängliga verktyg som underlättar ditt undervisningsarbete. Detta verktyg ger nästan oändliga möjligheter att skapa såväl enkla som komplexa 3D-modeller. Genom att lära känna den nya tekniken kommer du upptäcka oändliga möjligheter med 3D-skrivaren.

  För skolor kan en MakerBot 3D-skrivare förbättra och utveckla elevers kunskaper i naturvetenskap, teknik, konstruktion, konst, matematik och design. Om du som lärare känner dig osäker på hur du ska använda 3D-skrivare i undervisningssyfte, rekommenderar vi att du beställer introduktionsboken 'MakerBot i Klassrummet'.

  Stratasys Curriculum

  3DPrintingCurriculum.jpgMed Stratasys Curriculum kan lärare och pedagoger undervisa elever i 3D-teknik. Stratasys Curriculum är en kostnadsfri undervisningsplan som innehåller instruktioner, presentationer och uppgifter.

  Syftet med utbildningsplanen är att ge elever en teknisk förståelse av 3D-teknik, genom att kombinera djup föreläsning och diskussioner med praktiska övningar. Utbildningen ska bidra till det som krävs för att kunna utöva den omtalade 3D-teknologin i det verkliga livet.

  Med Stratasys Curriculum blir läraren en del av den världsomtalade gemenskapen med lärare och pedagoger som arbetar för att utveckla och utvidga användningen av 3D-utskrifter i skolan. Eftersom tekniken går framåt hela tiden ändras också utbildningsmaterialet. I samband alla ändringar tilldelas läraren länkar för nedladdning per mail samt inbjudningar till Stratasys webbseminarier. Registrera dig till Stratasys Curriculum här. Kom ihåg att tjänsten är gratis.


 • Kontakta säljare

  Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
  Johan Nyström
  johan.nystrom@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 594 73 391

  Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Telefon: +46 (0) 33 - 44 24 40

 • Om Protech

  Protech har funnits på marknaden i 25 år och är därmed Nordens största återförsäljare av 3D-skrivare. Vi har levererat MakerBot 3D-skrivare sedan 2014.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png