Professionella 3D-skrivare för produktion i plast

Protech har ett brett utbud av FDM och PolyJet 3D-skrivare för skolor, företag och den tillverkande industrin.

Iterera snabbare, påskynda ledtiden och minska produktionskostnader med en 3D-skrivare som matchar just dina behov. Protech har ett komplett utbud av 3D-skrivare i olika prisklasser från Stratasys och MakerBot.

 • 3D-skrivare från Protech

  Protech erbjuder flera olika modeller av 3D-skrivare från Stratasys och MakerBot. De smidiga 3D-skrivarna från MakerBot passar små kreativa ytor, medan Stratasys 3D-skrivare sträcker sig till professionella användare inom tillverknings- och produktionsindustrin.

  Skriv ut med FDM- eller PolyJet-teknik

  Våra 3D-skrivare för plast är utvecklade med antingen FDM- eller PolyJet-teknik som tillverkningsmetod. FDM är en patenterad teknik från Stratasys som ger hållbara utskrifter med högsta kvalité, som passar applikationsområden där man ska tillverka t.ex. robusta prototyper eller lättviktiga delar i starka konstruktionstermoplaster.

  Med PolyJet-tekniken skapar konstruktörer inom t.ex. design- och produktutveckling verklighetstrogna prototyper i fullfärg. PolyJet 3D-skrivare kombinerar flera olika materialegenskaper i en och samma utskrift, och slutresultatet får en fantastisk finish. Läs mer om olika applikationsområden här.

 • FDM teknik, StratasysFDM-tekniken

  FDM är en tillverkningsmetod där stark konstruktionsplast smälts ned och sedan läggs ut lager för lager. Med FDM-tekniken kommer hållbara och starka utskrifter som passar tuffa applikationsområden.

 • PolyJet teknik Stratasys ObjetPolyJet-tekniken

  PolyJet är en tillverkningsmetod som används för utskrift av realistiska prototyper i fullfärg. PolyJet lägger ut mikroskopiska droppar av fotopolymer som härdas innan nästa lager.


 • Kontakta säljare

  Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
  Johan Nyström
  johan.nystrom@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391
  NYTT! Boka ett möte direkt med Johan här.

  Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Telefon: +46 (0)371 - 588 394
  NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.

  Försäljningsansvarig 3D-skrivare
  Evald Ottosson
  evald.ottosson@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 594 708 01


 • Vi hjälper dig att lyckas

  Med vår expertis och breda kunskap hjälper vi skolor, företag och industrier att hitta rätt lösningar inom additiv tillverkning. Med 3D-skrivare i egen regi kan ledtider och produktionskostnader reduceras drastiskt.


  Orderavdelningen

  Kontakta vår orderavdelning om du har frågor om materialbeställningar eller vill lägga en order. Ring vår växel på 08 - 594 708 00 så kopplas du direkt till en orderläggare.

  E-post: order@protech.se


  Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser.

  Våra 3D-skrivare kommer från Stratasys, MakerBot, Desktop Metal och Xact Metal.

  1 - Logos Suppliers Protech.jpg