Professionella 3D-skrivare för produktion i plast

Protech har ett brett utbud av 3D-skrivare med en rad olika utskriftsmetoder.

Iterera snabbare och minska både ledtider och produktionskostnader med en 3D-skrivare som matchar just dina behov. Protech har ett komplett utbud av 3D-skrivare i olika prisklasser från Stratasys och UltiMaker.

➡️ När du investerar i en Stratasys 3D-skrivare från Protech får du inte bara en professionell 3D-skrivare. Du får också tillgång till vårt exklusiva helhetskoncept som hjälper dig att optimera användandet av din 3D-skrivare. Det ska vara tryggt och enkelt att äga en 3D-skrivare. Hör av dig till Protech så berättar vi mer.


 • Kontakta säljare

  Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Daniel Risberg
  E-post: daniel.risberg@protech.se
  Telefon: 073 806 14 93
  Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png


 • Vi hjälper dig att lyckas

  Med vår expertis och breda kunskap hjälper vi skolor, företag och industrier att hitta rätt lösningar inom additiv tillverkning. Med 3D-skrivare i egen regi kan ledtider och produktionskostnader reduceras drastiskt.


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser.

  Protech Stratasys Partner.png