Stratasys® PolyJet 3D-skrivare

Stratasys noggranna PolyJet 3D-skrivare för prototyper i fullfärg och multimaterial.

Stratasys breda sortiment av PolyJet 3D-skrivare och material passar konstruktörer och ingenjörer som arbetar inom t.ex. design- och produktutveckling. PolyJet 3D-skrivare kombinerar material i en och samma utskrift. Kombinera till exempel färgrika, transparenta och gummiliknande detaljer i en och samma utskrift.

 • Bildspel-POLYJET.jpg

 • Iterera snabbare med PolyJet 3D-skrivare

  Stratasys PolyJet 3D-skrivare finns i flera olika prisklasser. Det som skiljer dem åt är bland annat 3D-skrivarens materialegenskaper och byggutrymme. 3D-skrivarna sträcker sig från Stratasys J35™ Pro till jätten J4100 med det enorma byggutrymmet på 1000 x 800 x 500 mm.

  PolyJet 3D-skrivare är ett fantastiskt komplement i ett företagets idéutvecklingsfas. Utvärdera, se och känn på en idé och gör snabba ändringar med full kontroll. 3D-skrivaren kan köras dygnet runt och nya iterationer kan tas fram till nästa möte. Kortare ledtider och effektivare produktutveckling ger betydande kostnadsbesparingar.

  Här hittar du det kompletta produktutbudet med PolyJet-skrivare.

  Känner du dig osäker? Tillsammans med Protech hittar du rätt lösning som passar just dina behov. Sedan 1994 har vi hjälpt tusentals kunder att lyckas med additiv tillverkning. Kontakta oss idag.

 • Pantone Stratasys PolyJet Protech.jpg

 • Pantone Stratasys PolyJet Protech 2.jpg

 • Kombinera flera materialegenskaper

  Med PolyJet 3D-skrivare kan konstruktörer och produktdesigners skriva ut prototyper med släta ytor, verklighetstrogna texturer som till exempel läder och trä, samt komplexa geometrier med hålrum och rörliga delar. Kombinera flera olika egenskaper i en och samma utskrift, från böjbara och styva detaljer, till transparens och tusentals färgnyanser.

  Alla 3D-skrivare styrs med programvaran GrabCAD Print™. De flesta är även integrerade med Pantone Validated™, ett universellt färghanteringssystem som gör att brukaren kan hitta korrekta PMS-koder med ett enda knapptryck i GrabCAD Print™, och skriva ut i exakta PMS-färger som garanterar tillförlitliga och realistiska konceptmodeller i alla steg.

  3D-skrivare i egen regi hjälper företag att få ut sina produkter snabbare på marknaden. Skapa effektiva design-och konstruktionsverifieringar och lägg mer tid på själva idéutvecklingsfasen.

 • Om Stratasys

  Stratasys bildades 1989 och är idag världens största tillverkare av 3D-skrivare. År 2012 gick Stratasys ihop med den israeliska PolyJet-tillverkaren Objet, som grundades 1998. Alla PolyJet 3D-skrivare och material tillverkas i Stratasys fabriker i Rehovot, Israel.

  Hur fungerar PolyJet-tekniken?

  I GrabCAD Print förarbetas först den digitala designen och brukaren adderar olika materialegenskaper där man önskar. Sedan beräknas placering av polymerer och stödmaterial, och designen är redo att skickas till 3D-skrivaren. PolyJet utskriftsprocess liknar en bläckstråleskrivare, men istället för bläck på papper lägger en PolyJet 3D-skrivare mikroskopiska droppar av fotopolymer lager på lager. Plasten härdas och när processen är färdig har man en färdig 3D-utskrift.

  Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer!

 • Kontakta säljare

  Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Direkt: 033-44 24 44
  Boka ett möte direkt med Daniel här.

 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser. 

  Vi har levererat Stratasys 3D-skrivare sedan 1994 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla Stratasys 3D-skrivare.

  protech-stratasys-platinum-partner.png