TopSolid'Mold

Ett produktivt CAD-program för konstruktion av form- och pressgjutningsverktyg.

TopSolid'Mold
Produktinformation

TopSolid'Mold för konstruktion av formverktyg

TopSolid'Mold är fullt integrerat i CAD-systemet TopSolid, via det kompletta associativa ramverket, sanna friformsytor och komplexa solider tillsammans med de specifika "mold"-funktionerna. Detta ger användaren alla de verktyg som behövs för formverktygskonstruktion inom en armlängds avstånd. Programvaran dimensionerar snabbt och lätt verktyg kring vilken detalj som helst. Tillsammans med TopSolid'CAM utgör TopSolid'Mold en häpnadsväckande kombination av automation och verklig flexibilitet i en fullt associativ unik lösning som tar dig genom hela processen, från konstruktion till produktion av formverktyget.

Ökad produktivitet för alla tillverkningsprocesser

TopSolid'Mold använder sig av speciella kommandon för ytor för att snabbt skapa delningsytor (Parting Line Surface) för komplexa geometrier. Programmet kan även snabbt generera komplexa kylsystem och med lätthet köra preliminära test för att prova effektiviteten på kylsystemen. Programmets associativa databas länkar automatiskt de olika delarna till verktygssammanställningen, ritningar, sammanställningar och verktygsbanor. Detta innebär ökad produktivitet för alla konstruktions- och tillverkningsprocesser. Programvaran erbjuder dessutom alla standardkomponenter som till exempel DME, Hasco, Strack-Norma liksom de kundspecifika detaljer som kan läggas in i "Mold Base"-biblioteket.

TopSolid logo 200x49px transparent.pngProtech hjälper dig vid köp av CAD/CAM-system
Använd kontaktfliken ovan för att få kontakt med våra erfarna säljare.

Tilläggsmoduler

Electrode – en modul till TopSolid'Mold

TopSolid’Electrode är en tilläggsmodul som används till konstruktion och justeringar av elektroder. Läs mer om TopSolid’Electrode här.

Film

Kontakt

Kontakta säljare direkt

Anders Brask
anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Jag vill bli kontaktad angående denna produkt:

*Obligatoriska uppgifter