Evald Ottosson tackar för sig

2021-12-13

En av Protech’s två grundare, Evald Ottosson, drar sig tillbaka från aktivt arbete i företaget. Vid årsskiftet lämnar han över stafettpinnen till Thomas Tønnesen.

Evald.jpg

Evald Ottosson, med den första 3D-skrivaren han sålde 1994.

I nästan 30 år har jag jobbat med 3D-skrivare, men den sista december är det dags för mig att dra mig tillbaka från aktivt arbete i Protech. När vi drog igång Protech var hela världsmarknaden cirka 350 maskiner per år, idag är det annorlunda. Sannolikt kommer lika många att säljas under den tid det tar för dig att läsa det här artikeln.

Det har varit en fantastisk resa. Från de första stapplande stegen med 3D-skrivare till de maskiner vi ser idag. Maskiner som används i oändligt många applikationer från prototypframtagning till produktion. Ändå är jag helt övertygad om att vi fortfarande bara är i begynnelsen av den här utvecklingen.

Jag vill rikta ett stort tack till er, alla våra fantastiska kunder, för resan vi gjort tillsammans. Det har varit ett enormt nöje att tillsammans med er utveckla och sprida kunskap om 3D-skrivare. För samtidigt som jag har missionerat om 3D-skrivare har jag från er fått värdefull insikt om nordisk industri. Tillsammans har vi fört utvecklingen framåt.

Mina uppgifter på Protech kommer att övertas av Thomas Tønnesen vilket glädjer mig väldigt mycket. Vi har genomfört en strukturerad överlämning under hösten och Thomas har alla kvalifikationer för att ta över stafettpinnen.

Till sist vill jag ge ett råd på vägen:
Ingen vill ha en 3D-skrivare, man vill ha det som kommer ut från den! Fokusera på behovet, låt fantasin flöda och ni kommer att hitta fler användningsområden än vad ni kan drömma om!

Stort tack, ännu en gång!

evald signatur.jpg


"Efter mer än 16 år som ledare för den danska delen av Protech är det en fantastisk chans att få möjligheten att leda försäljningen i hela Protech-gruppen. Jag ser fram emot att få fortsätta utvecklingen av Protech och kommer att göra mitt bästa för att Protech även i framtiden kommer levererar de rätta tekniska lösningarna, med hög kundtillfredsställelse och oöverträffad servicenivå."
Thomas Tønnesen


"Hela Protech tackar Evald för hans enastående engagemang i Protech och dess kunder. Personligen ser jag fram emot ett fortsatt gott samarbete med Evald som engagerad delägare och styrelseordförande. Alla vi på Protech tackar Evald för alla åren tillsammans och önskar lycka till nu när ett nytt kapitel börjar."
Anders Brask

Good luck!.jpg

Har du frågor?

Hör av dig till ngon av våra kontaktpersoner nedan eller skicka in dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Anders Brask
anders.brask@protech.se
Direkt: 08-594 708 06

Thomas Tønnesen
tt@protech.dk
Direkt: +45 7683 8107


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter