Utsedda till Gasellföretag 2018

2018-10-19

Dagens Industri har utsett Protech till Gasellföretag 2018, vilket utmärker oss till ett av Sveriges snabbast växande företag.

di_gasell__new2015_fb.jpgI år firar Protech 25-årsjubileum och vi är mycket stolta över att få ta emot den prestigefyllda utmärkelsen som årets Gasellföretag.

Utmärkelsen innebär en uppfyllelse av en rad olika kriterier kopplade till tillväxt och sund verksamhet. T.ex. måste man ha en omsättning som överstiger 10 miljoner kronor, minst tio anställda, minst fördubblat sin omsättning det senaste året samt ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.

-     ”Det är otroligt roligt att Protech för andra gången har utsetts till Gasellföretag av DI”, säger Anders Brask, VD på Protech. ”Senast det begav sig var 2007”, säger Anders Brask och fortsätter. ”Att klara den tillväxt som krävs för att bli Gasellföretag två gånger har inte varit möjligt utan Protech's fantastiska personal. Många av våra anställda var även med på tillväxtresan 2007”.

Idag är Protech Nordic AB en nordisk företagsgrupp med egna dotterbolag i alla nordiska länder och en koncernomsättning på över 100 milj. kr. Företagets tillväxt har de senaste åren legat kring 30 - 35% och idag har vi 35+ anställda runt om i Norden.

HeaderProtech25webb-right.jpg