MakerBot lanserar RapidRinse™

2021-10-21

Glöm tvättstationer och kemikalier. RapidRinse™ är ett nytt supportmaterial till ABS som skapar den snabbaste processen för avlägsnande av supportmaterial du kan hitta på marknaden.

MakerBot RR.jpg

MakerBot lanserar RapidRinse™, ett nyutvecklat supportmaterial till ABS som enkelt löses upp i vanligt kranvatten. Processen med RapidRinse är enklare och snabbare än alla existerande PVA-lösningar, och därmed marknadens bästa lösning när det gäller avlägsnande av supportmaterial. Allt du behöver är ett kärl med kranvatten. Materialet är kompatibelt med MakerBot® Method X.

Features-heated-chamber.pngVECT och RapidRinse för oöverträffade ABS-detaljer

ABS är ett av de mest efterfrågade materialen för 3D-skrivare men samtidigt ett av de material som kräver en jämt tempererad byggkammare med exakt temperaturreglering. MakerBot® Method X med den patenterade tekniken VECT™ 110 (Variable Environmental Controlled Temperature) kombinerad med supportmaterialet RapidRinse levererar ABS-detaljer med oöverträffade egenskaper på enklast möjliga sätt.

Temperaturreglering av byggkammaren

Den patenterade temperaturregleringen av byggkammaren i MakerBot® Method X, VECT™ 110, ger en jämn och kontrollerad temperatur i hela 3D-skrivarens byggvolym. Den unika temperaturregleringen resulterar i detaljer som är starkare i Z-led och med överlägsen måttnoggrannhet i hela byggvolymen.

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.png


Kontaktuppgifter

Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Daniel Risberg
E-post: daniel.risberg@protech.se
Telefon: 073 806 14 93

Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter