Stratasys H350 till småländska Tenhult

2024-02-01

Protech har fått förtroendet att leverera en Stratasys H350 till den småländska servicebyrån Preformance 3DP AB.

Victor Preformance_600px.png

Preformance 3DP AB har investerat i en Stratasys H350 som står och arbetar för fullt i deras nya faciliteter i Tenhult. Preformance har en lång bakgrund inom tillverkning av formsprutade prototyper och verktyg. I takt med att kundförfrågningar om 3D-printade detaljer ökade, såg Preformance en öppning att utveckla organisationen med en servicebyrå. Under hela 2023 planerades och byggdes en helt ny lokal på 300 m2 intill deras befintliga.

-    När vi började titta på vilka utrustningar vi skulle välja, fastnade vi för Stratasys H350, säger Victor Sollenby som leder verksamheten på Preformance 3DP. Det som avgjorde var det gedigna engagemang som Protech visat, samt att vi fick möjlighet att leverera printade SAF-detaljer till ett 20-tal kunder. Det gav oss en bra bild av detaljernas kvalité och tolerans, och vi fick även positiv feedback från våra kunder.

Började producera ordrar samma vecka

Preformance hade inga tvivel om att en SAF H350 från Stratasys var rätt val för dem. Redan tre dagar efter att maskinen levererats och installerats av Protech’s servicetekniker, kunde de börja producera sin första kundorder med den nya tekniken.

-    Jag är mycket imponerad av hur snabbt vi kunde börja printa och leverera detaljer till våra kunder på så kort tid efter installation, säger Victor. Vi gjorde noggranna testkörningar och såg att allt fungerade perfekt. Vi är väldigt nöjda med den här investeringen.

Levererat lösningar till Preformance tidigare

Protech har under flera år levererat lösningar till Preformance, bland annat CAD/CAM-system från TopSolid. Med den nya SAF H350 kommer Preformance få ett försprång gentemot andra servicebyråer i Norden.

-    Protech är jätteglada och tacksamma för att ha fått förtroendet att leverera detta system till Preformance, säger Daniel Risberg, säljare på Protech. Preformance består av oerhört kunniga och entusiastiska människor, och vi är övertygade om att dem kommer att lyckas och nå stora framgångar med sin nya satsning.

Vill bli Nordens bästa servicebyrå

Nu siktar Preformance på att bli Nordens bästa servicebyrå. Deras vision är att ligga i framkant och erbjuda snabba leveranser i hela Norden. Med riktigt bra kvalité.

-    Vi skall vara den där snabba, trevliga och smidiga servicebyrån som löser kunders utmaningar, avslutar Victor.

Kontakta Preformance för att lägga din 3D-printbeställning:
3dp.inquiry@preformance.se


protech-stratasys-platinum-partner.png


Kontaktuppgifter

Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Daniel Risberg
E-post: daniel.risberg@protech.se
Telefon: 073 806 14 93

Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter