Sätter en ny standard för medicinsk modellering

2021-06-03

J5 MediJet är den senaste 3D-skrivaren från Stratasys anpassad till medicin- och sjukvårdsindustrin. Med nya biokompatibla material blir denna 3D-skrivare ett certifierat allt-i-ett-system som länge efterfrågats på marknaden.

Stratasys J5 MEDIJET.jpg

J5 MediJet .jpgStratasys har lanserat en revolutionerade 3D-skrivare som sätter en ny standard för medicinsk modellering. Den nya Stratasys J5 MediJet gör det möjligt att skapa kontrastfyllda anatomiska modeller i flera färger och materialegenskaper.

Den nya certifierade lösningen är ett allt-i-ett-system som länge efterfrågats på marknaden. Dessutom erbjuds en attraktiv investeringskostnad och ett mer kompakt system som inte tar så stor plats och därmed passar mindre laboratorier.

Material anpassade för medicin- och sjukvårdsindustrin

Med J5 MediJet kan universitetssjukhus och andra akademiska institutioner skriva ut anatomiska modeller som är både steriliserbara och biokompatibla. Elastico är ett av de nya materialen till J5 MediJet som passar applikationer som ska utsättas för tuffa funktionstester. Materialet har ett Shore A-värde på 45 och har därmed ett överlägset motstånd mot upprepade böjningar.

Andra kompatibla material är:


Stratasys Protech.jpgKontakta säljare

Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Direkt: 033-44 24 44
NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.