Ny FDM-skrivare med oöverträffad hastighet och precision

2023-12-05

Stratasys F3300 sätter ny standard för industriella 3D-skrivare för krävande tillverkningsapplikationer. Med förbättrad precision och hastighet levererar F3300 marknadens bästa utskrifter.

Stratasys F3300 Front 800px.jpg

Stratasys F3300 ger nya möjligheter att påskynda produktutvecklingen, så att användare kan förnya sig snabbare, övervinna produktionsutmaningar, vara snabbare på marknaden och maximera sin avkastning på investeringen. Dess design och avancerade funktioner kommer att revolutionera hur additiv tillverkning används i de mest krävande industrierna.

Investera i den banbrytande utrustningen och skala upp produktionen, samt minska behovet av att kompromissa mellan additiva och traditionella tillverkningslösningar.

Här är några av fördelarna du får med Stratasys F3300:

  • Högre hastighet: Snabbare utskriftshastigheter med ökad extruderingshastigheter och autokalibrering. F3300 kan uppnå 500 mm/s med en acceleration på 1,2 g. Detta gör den idealisk för produktionsmiljöer där tid är avgörande.
  • Bättre precision: Högre detaljkvalitet med upp till 25% ökning av noggrannhet och repeterbarhet.
  • Fler extruders: F3300 är utvecklad med fler extruders som gör det möjligt att växla mellan olika material utan att förlora tid på uppvärmning och nedkylning. Detta möjliggör mer effektiva produktionskedjor.
  • Lägre kostnader: Reducera dina kostnader med 25-45%, jämfört med andra FDM-lösningar.
  • Stort byggutrymme: F3300 har en generös byggvolym på 600 x 600 x 800 mm, vilket ger utrymme för stora delar eller flera mindre delar samtidigt.
  • Industriella material: F3300 är kompatibel med de högpresterande materialen ASA, PC, Nylon 12CF och Ultem 9085. Dessa material är lämpliga för tuffa applikationer och krav.
  • Robust konstruktion: F3300 är utvecklad med robust design för att minimera vibrationer och säkerställa den höga precisionen.
  • Torkningsfunktion: F3300 har en inbyggd torkfunktion som kontinuerligt håller materialspolarna torra. Detta säkerställer att materialet alltid är i optimalt skick för utskrift.

Sammanfattningsvis är Stratasys F3300 en pålitlig och kraftfull 3D-skrivare som passar för industriella applikationer där kvalitet, hastighet och automatisering är viktiga faktorer.

Ladda-ner-broschyr.gif


protech-stratasys-platinum-partner.png


Kontaktuppgifter

Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Daniel Risberg
E-post: daniel.risberg@protech.se
Telefon: 073 806 14 93

Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter