Stratasys J55 – en ny revolutionerande fullfärgsskrivare

2020-04-29

Stratasys lanserar en ny revolutionerande fullfärgsskrivare. J55 är en unik 3D-skrivare med en låg investeringskostnad och stort byggutrymme.

J55 toppbild.jpg

Stratasys J55 är en mycket tyst PolyJet 3D-skrivare som med fördel kan placeras direkt i ett kontorslandskap. Ett aktivt luftfiltersystem, ProAero™ Air Extractor, fångar upp och filtrerar emission från 3D-skrivaren. Den nya J55 passar företag som arbetar med itererande designprocesser av bland annat konsumentvaror, konsumentelektronik och fordon.

J55 är ett mycket prisvärt alternativ för att skapa konceptmodeller av hög kvalité och extremt detaljerade texturer som till exempel läder och trä.

J55 Bild.jpg

En kompakt 3D-skrivare med stort byggutrymme

I jämförelse med den golvyta som J55 upptar, erbjuder 3D-skrivaren ett unikt byggutrymme. Tack vare en rund byggplatta som roterar under utskriftsprocessen kan man skriva ut flera varianter av en design och därmed reducera både kostnader och ledtider. J55 skriver ut fullfärgsmodeller i Vero™, VeroVivid™ och VeroClear™ samt DraftGrey™ som är ett prisvärt material för iterationer i början av en designprocess.

J55 Bild 2.jpg

J55 stöds av GrabCAD Print och PANTONE Validated

J55 styrs av Stratasys programvara GrabCAD Print™ vilket möjliggör att användaren kan skriva ut alla tänkbara CAD-format utan att lägga tid på att konvertera till STL-filer. J55 är integrerad med PANTONE Validated™, ett universellt färghanteringssystem som gör att designern kan hitta korrekta PMS-koder med ett enda knapptryck, och skriva ut i exakta färger som garanterar tillförlitliga och realistiska konceptmodeller i alla steg.

Slösa inte bort tid på service

Med en ny servicemodul från Stratasys kan man enkelt underhålla, diagnostisera och uppdatera J55 online. Detta medför enklare service och reducering av servicekostnader. Stratasys J55 är utrustad med ett nytt utskriftshuvud som använder UV-LED, vilket minimerar driftstopp för kalibrering och underhåll.

Ladda ner PDF för ytterligare produktinformation.


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgKontakta en säljare

Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: 08 - 564 73 391

Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: 033 - 44 24 40