Material till 3D-skrivare

Protech har ett imponerande materialutbud med olika termoplaster, polymerplaster och metaller till 3D-skrivare.

Välj mellan gummiliknande och transparenta polymerplaster, högpresterande termoplaster och metallmaterial i olika legeringar. Skriv ut funktionella prototyper och konceptmodeller, realistiska visualiseringsmodeller och slutprodukter. Med våra material och 3D-skrivare lyckas konstruktörer och ingenjörer med sina mest krävande utskrifter.


 • Recycling med Stratasys.jpgTänk på miljön – återvinn med Stratasys

  Vi gör det enkelt att återvinna! Med Stratasys återvinnings- och returprogram blir det möjligt att göra din produktion med en Stratasys 3D-skrivare grönare. Skicka tillbaka tomma materialförpackningar (t.ex. kanistrar och spolar) helt kostnadsfritt.

  Stratasys återvinnings- och returprogram innebär inte bara fördelar för miljön, utan också för din verksamhet. Du undviker transportkostnader för avfallshantering, samt sparar dyrbar tid och utrymme i egna lokaler genom att snabbt forsla bort tomma materialförpackningar.

  Avfallshantering utan kostnad

  Som användare av Stratasys 3D-skrivare finns det enkla återvinningsinstruktioner att följa. Allt du behöver göra är att packa ner de tomma förpackningarna och skriva ut förbetalda fraktetiketter. Förpackningarna hämtas sedan upp av UPS som tar de vidare till Stratasys återvinningscentral.

  Tveka inte. Börja återvinna redan idag. Leta efter återvinningssymbolen på dina förpackningar för att säkerställa att de är återvinningsbara.

  Återvinningsinstruktioner (www.stratasys.com) »
  Skriv ut dina fraktetiketter här (www.stratasys.com) »