Material till 3D-skrivare

Protech har ett imponerande materialutbud med olika termoplaster, polymerplaster och metaller till 3D-skrivare.

Välj mellan gummiliknande och transparenta polymerplaster, högpresterande termoplaster och metallmaterial i olika legeringar. Skriv ut funktionella prototyper och konceptmodeller, realistiska visualiseringsmodeller och slutprodukter. Med våra material och 3D-skrivare lyckas konstruktörer och ingenjörer med sina mest krävande utskrifter.


 • Recycling med Stratasys.jpgTänk på miljön – återvinn med Stratasys

  Vi gör det enkelt att återvinna! Med Stratasys återvinnings- och returprogram blir det möjligt att göra din produktion med en Stratasys 3D-skrivare grönare. Skicka tillbaka tomma materialförpackningar (t.ex. kanistrar och spolar) helt kostnadsfritt.

  Stratasys återvinnings- och returprogram innebär inte bara fördelar för miljön, utan också för din verksamhet. Du undviker transportkostnader för avfallshantering, samt sparar dyrbar tid och utrymme i egna lokaler genom att snabbt forsla bort tomma materialförpackningar.

  Avfallshantering utan kostnad

  Som användare av Stratasys 3D-skrivare finns det enkla återvinningsinstruktioner att följa. Allt du behöver göra är att packa ner de tomma förpackningarna och skriva ut förbetalda fraktetiketter. Förpackningarna hämtas sedan upp av UPS som tar de vidare till Stratasys återvinningscentral.

  Tveka inte. Börja återvinna redan idag. Leta efter återvinningssymbolen på dina förpackningar för att säkerställa att de är återvinningsbara.

  Återvinningsinstruktioner (www.stratasys.com) »
  Skriv ut dina fraktetiketter här (www.stratasys.com) »


 • Kontakta säljare

  Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så höv vi av oss så snart som möjligt.

  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Direkt: 033-44 24 44
  NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.

 • Orderavdelningen

  Kontakta vår orderavdelning om du har frågor om materialbeställningar eller vill lägga en order.

  Ring vår växel på 08 - 594 708 00 så kopplas du direkt till en orderläggare.

  E-post: order@protech.se


  Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser.

  Våra 3D-skrivare kommer från Stratasys, MakerBot och Xact Metal.