Välkommen till Protech

Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare och CAD/CAM-system.

I över 26 år har vi varit pionjärer inom 3D-skrivarlösningar på den nordiska marknaden genom att hjälpa företag och industrier att hitta lösningar som effektiviserar produktionstider och reducerar kostnader. Protech finns representerade med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

 • Om Protech - 3D-skrivare.jpg

 • Din 3D-skrivareleverantör – sedan 1993

  Protech har i över 26 år varit med och byggt upp den nordiska 3D-skrivarmarkanden. Med trogen och kompetent personal har Protech skapat stort förtroende bland sina kunder. Grunden för kundengagemanget kommer från Protech’s tre viktigaste erbjudanden: support, utbildning och snabba materielleveranser.

  Protech hjälper kunder att lyckas genom att dela med sig av sina kunskaper och långa erfarenhet i branschen.
  di_gasell_Gasellvinnare 2018_protech.png
  Läs historien om Protech här.

 • SVEAT-medlem

  I mars 2014 bildade Protech tillsammans med Sveriges ledande leverantörer av maskiner och tjänster för additiv tillverkning den nya branschföreningen SVEAT. Som medlem i SVEAT (Svensk Additiv Tillverkning) ska vi informera skolor, industri och politiker om additiv teknik och 3D-tillverkning.

  Vi ska även bidra med vår kunskap om vad som är möjligt och om vad som händer i övriga världen inom additiv tillverkning.

  Läs mer om SVEAT på www.sveat.se


 • Besök en av Europas största 3D-utställning

  I våra lokaler på Girovägen i Järfälla hittar du ett av Europas största utställning av 3D-skrivare. Vi har ett brett utbud av 3D-utskrifter i både plast och metall där du har möjlighet att känna och testa olika material.

  En av Protech’s visioner är att 3D-skrivare ska vara enkla att installera i vanliga lokaler så att kunder ska slippa stora ombyggnationer och/eller installation av specialanpassade ventilationssystem.

  "I vår utställning ska kunderna kunna se hur enkelt det är att installera en komplett lösning för metallproduktion i helt vanliga lokaler. Att investera i 3D-skrivare ska inte sätta för höga krav för kunderna. Det ska vara enkelt."

  – Anders Brask, VD för Protech Nordic AB

  1 - Logos Suppliers Protech.jpg


 • 3D-skrivare hos oss

  Följande 3D-skrivare finns att se hos oss där vi satt upp kompletta produktionsmiljöer för bästa upplevelse. Kontakta en säljare för att boka en demo.

  FDM
  Fortus 450
  Stratasys F370
  Stratasys F120
  MakerBot Method X
  MakerBot Replicator+

  PolyJet
  Stratasys J750
  Objet260 Connex3

  Metall
  Desktop Metal Studio System™
  Xact Metal XM200C