Välkommen till Protech – företaget som kan 3D-skrivare

Nordisk ledande leverantör av 3D-skrivare och CAD/CAM-system.

Sedan 1993 har vi varit pionjärer inom 3D-skrivarlösningar på den nordiska marknaden genom att hjälpa företag och industrier att hitta lösningar som effektiviserar produktionstider och reducerar kostnader. Protech finns representerade med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

 • Anders och Evald, grundare av Protech.png

 • Din partner inom additiv tillverkning – sedan 1993

  Protech har varit med och byggt upp den nordiska 3D-skrivarmarkanden sedan tidigt 90-tal. Med trogen och kompetent personal har Protech skapat stort förtroende bland sina kunder. Grunden för kundengagemanget kommer från Protech’s tre viktigaste erbjudanden: support, utbildning och snabba materielleveranser.

  Protech hjälper företag att lyckas genom att dela med sig av sina kunskaper och långa erfarenhet i branschen.
  di_gasell_Gasellvinnare 2018_protech.png
  Läs historien om Protech här.

 • SVEAT-medlem

  I mars 2014 bildade Protech tillsammans med Sveriges ledande leverantörer av maskiner och tjänster för additiv tillverkning den nya branschföreningen SVEAT. Som medlem i SVEAT (Svensk Additiv Tillverkning) ska vi informera skolor, industri och politiker om additiv teknik och 3D-tillverkning.

  Vi ska även bidra med vår kunskap om vad som är möjligt och om vad som händer i övriga världen inom additiv tillverkning.

  Läs mer om SVEAT på www.sveat.se


 • Besök en av Europas största 3D-utställning

  I våra lokaler på Girovägen i Järfälla hittar du ett av Europas största utställning av 3D-skrivare. Vi har ett brett utbud av 3D-utskrifter i både plast och metall där du har möjlighet att känna och testa olika material.

  Vi har även en utställning med 3D-skrivare i Borås, endast 50 minuter från Göteborg.

  En av Protech’s visioner är att 3D-skrivare ska vara enkla att installera i vanliga lokaler så att kunder ska slippa stora ombyggnationer och/eller installation av specialanpassade ventilationssystem.

  "I vår utställning ska kunderna kunna se hur enkelt det är att installera en komplett lösning för metallproduktion i helt vanliga lokaler. Att investera i 3D-skrivare ska inte sätta för höga krav för kunderna. Det ska vara enkelt."

  – Anders Brask, VD för Protech Nordic AB


 • 3D-skrivare hos Protech

  Följande 3D-skrivare finns att se hos oss. Vi har installerat 3D-skrivarna i kompletta produktionsmiljöer för bästa upplevelse. Kontakta en säljare för att boka en demo.

  FDM
  Fortus 450mc
  Stratasys F370
  Stratasys F770
  UltiMaker Method X

  P3
  Origin One

  PolyJet
  Stratasys J55

  Metall
  Xact Metal XM200C


 • Boka ett digitalt möte med oss

  Vi erbjuder digitala kundmöten och demos, kostnadsfria benchmarks och rådgivning så att du ska hitta rätt 3D-skrivare som passar just dina behov.

  Kontakta Protech via detta kontaktformulär.


 • Några av våra kunder:

  Protech Kunder.jpg