Välkommen till Protech

Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare och CAD/CAM-system.

Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser. Protech finns representerade med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

  • HeaderProtech25webb-right-bottom.jpg

    Firar 25 år i branschen

    Protech har under 25 år varit med och byggt upp den nordiska 3D-skrivarmarkanden. Med trogen och kompetent personal har Protech skapat stort förtroende bland sina kunder. Grunden för kundengagemanget kommer från Protechs tre viktigaste erbjudande: support, utbildning och snabba materielleveranser. Läs historien om Protech här.

    Sveta-Protech-Additiv-Tillverkning.pngSVEAT-medlem

    I mars 2014 bildade Protech tillsammans med Sveriges ledande leverantörer av maskiner och tjänster för additiv tillverkning den nya branschföreningen SVEAT. Som medlem i SVEAT (Svensk Additiv Tillverkning) ska vi informera skolor, industri och politiker om additiv teknik och 3D-tillverkning. Vi ska även bidra med vår kunskap om vad som är möjligt och om vad som händer i övriga världen inom additiv tillverkning. Läs mer om SVEAT på www.sveat.se