AESUB White 400ml
ARTIKELNUMMER: SH-AESW103

Applicera denna spray för en homogen och helt matt vit yta på dina objekt som ska 3D-skannas. Innehåller inga skadliga pigment och tvättas enkelt bort med vatten.

Ladda ner AESUB Prislista.png

AESUB White 400ml
Produktinformation

AESUB White – skanningspray som enkelt tvättas bort med vatten

AESUB White är en sprayfärg speciellt framtagen för att ge bästa resultat vid 3D-scanning av svårskannade objekt med transparenta eller reflekterande ytor eller djupa kaviteter. När du sprayar objekt med AESUB White appliceras en tunn beläggning med en homogen och helt matt vit yta. Beläggningen fäster mycket bra mot de flesta ytorna och tvättas sedan bort med vatten.

Till skillnad från traditionella sprayer innehåller AESUB White inga skadliga pigment och undviker därmed kontaminering av känsliga detaljer, miljöer eller användare. Applicera AESUB White direkt på plats utan att behöva flytta objektet och öka effektiviteten och produktiviteten inom digitaliseringsprocesserna.

AESUB WHITE SKANNING SPRAY 2.pngFördelarna med AESUB White:

  • Permanent och vattenlöslig
  • Fri från skadliga ämnen
  • Enkel att använda
  • Konsistent och homogen beläggning
  • Hög materialkompatibilitet
  • Utvecklad och godkänd av 3D-scanningsexperter

Vill du snacka 3D-print med en specialist? Kontakta oss idag.


Varför välja Protech?

AESUB-blue-logo.pngProtech är din partner när det gäller produkter, support och utbildning inom additiv tillverkning. Vi har sedan 1993 levererat 3D-printlösningar till företag och industri på den nordiska marknaden. Vi erbjuder driftsäkra produkter och snabba leveranser. Läs mer om Protech här.

Kontakt

Kontakta säljare direkt

Anders Brask
E-post: anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Jag vill bli kontaktad angående denna produkt:

*Obligatoriska uppgifter