QUICKSURFACE

En prisvänlig programvara som gör det möjligt för användare av Shining3D's produkter att konvertera 3D-scanningdata till CAD-modeller.

Ladda-ner-broschyr.gif

QUICKSURFACE
Produktinformation

QUICKSURFACE – fristående CAD-lösning för din 3D-skanner

QUICKSURFACE är en programvara utvecklat för användare av 3D-skanners från bland annat Shining3D. Skapa CAD-modeller från skanningdata på ett mycket enkelt och effektivt sätt. Som resultat har du full kontroll över hur dina slutliga resultat kommer att bli med stor noggrannhet, vid varje given tidpunkt.

➡️ Prova QUICKSURFACE kostnadsfritt i 30 dagar.

Kraftfull och enkel programvara

Använd funktionerna i QUICKSURFACE för att rekonstruera fria former eller parametriska CAD-ytor och anpassa dem efter dina behov. Exportera till standardiserade format så som STEP eller IGES till andra CAD/CAM-system, eller använd resultaten för 3D-utskrift eller CNC-bearbetning.

QUICKSURFACE är en kraftfull, enkel och prisvärd programvara som gör det möjligt att skapa CAD-filer från 3D-skannade data. Den erbjuder verktyg för parametrisk, friform och hybridmodellering, samt realtidsavvikelsesanalys och exportalternativ för olika CAD-format.


Varför välja Protech?

QUICKSURFACE logo.pngProtech är din partner när det gäller produkter, support och utbildning inom additiv tillverkning. Vi har sedan 1993 levererat 3D-printlösningar till företag och industri på den nordiska marknaden. Vi erbjuder driftsäkra produkter och snabba leveranser. Läs mer om Protech här.

Kontakt

Kontakta säljare direkt

Anders Brask
E-post: anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Jag vill bli kontaktad angående denna produkt:

*Obligatoriska uppgifter