Professionella 3D-scanners till företag och industri

Komplettera din verksamhet med högprecisions 3D-skanners för utmärkta resultat.

Protech erbjuder SHINING 3D 3D-skannerlösningar från professionell användning inom industrin, till 3D-skannrar på nybörjarnivå för 3D-modellering inom t.ex. utbildning.

SHINING3D image.png

 • 3D-scanners med hög precision

  SHINING 3D har i över 15 år utvecklat 3D-digitalisering och skanningsteknik för reversed engineering eller ytåterskapande modellering samt kontrollmätning.

  Våra 3D-scanners från SHINING 3D har hög användarvänlighet och exceptionell precision. Pålitliga och exakta resultat som effektiviserar hela scanningprocessen.

  Vill du snacka 3D-print med en specialist? Kontakta oss idag.

 • SHINING 3D scanners.png

 • AESUB product family 600px.png

 • AESUB skanning-spray

  Läs om AESUB skanning-spray som skapar snabbare, mer effektiva och exakta skanningprocesser. En spray som appliceras på objekt med till exempel reflekterande och transparenta ytor.

  Ladda ner AESUB guide.png


 • Kontakta säljare

  Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Anders Brask
  E-post: anders.brask@protech.se
  Telefon: 070 620 87 08


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-printlösningar till företag och industri. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser.

  Protech-None_Blue-Grey_500px.png