EinScan H2

En 3D-skanner med en inbyggd färgkamera och stort synfält för resultat av hög kvalitet och fullfärg.

Ladda-ner-broschyr.gif

EinScan H2
Produktinformation

Einscan H2 – fullfärgskanner för professionellt bruk

Einscan H2 är en uppdatering av 3D-scannern Einscan H. H2 har en texturkamera med 5 MP upplösning, förbättrad noggrannhet och 3 infraröda VCSEL-projektorer för mer fotorealistiska texturer och bättre datakvalité. Med ett imponerande synfält på upp till 780 mm x 900 mm kan man snabbt fånga upp stora objekt.

Den handhållna 3D-scanner använder strukturerat blått ljus och osynligt infrarött ljus. Scannern har en inbyggd färgkamera och ett brett synfält vilket gör den till ett bra alternativ vid ett brett spektrum av användningsområden, framför allt vid helkroppsscanning eller ansiktsscanning.

EinScan H skanner fullfärg.png

3D-skannern har en optimerad orienteringsalgoritm som effektivt kompenserar för mindre rörelser på det skannade objektet eller personen, något som tidigare kunde orsaka problem för skannerns möjlighet att navigera sig. Tack vare den infraröda ljuskällan kan skannern även med lätthet scanna mörka ytor, hår eller päls.

Hög hastighet och brett synfält

Skannern har en portabel ergonomisk design och är mycket enkel att använda. Tillsammans med den intuitiva mjukvaran är skannern ett bra alternativ för såväl nybörjare som erfarna användare. Med en hög hastighet och brett synfält kan du snabbt och enkelt slutföra en helkroppsscan på några minuter. Skannern säkerställer att geometrin håller en hög detaljnivå vid scanning av exempelvis möbler, konstverk eller ansikten i fullfärg.

Förbättrar precisionen för 3D-modellering

Einscan H2 har en imponerande hög upplösning som når 0,25 mm och fångar hela geometrin av föremål såsom konstverk eller möbler med fina detaljer. Den höga noggrannheten hos skannade data upp till 0,05 mm och volymetrisk noggrannhet 0,1 mm/m förbättrar precisionen för 3D-modellering i ett tätt punktmoln eller polygonnät.


Varför välja Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech är din partner när det gäller produkter, support och utbildning inom additiv tillverkning. Vi har sedan 1993 levererat 3D-printlösningar till företag och industri på den nordiska marknaden. Vi erbjuder driftsäkra produkter och snabba leveranser. Läs mer om Protech här.

Film
Kontakt

Kontakta säljare direkt

Anders Brask
E-post: anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Jag vill bli kontaktad angående denna produkt:

*Obligatoriska uppgifter