EinScan HX

En handhållen 3D-skanner som möter industriella behov av mätning och Reverse Engineering.

Ladda-ner-broschyr.gif

EinScan HX
Produktinformation

Einscan HX – handhållen 3D-skanner för mätning och Reverse Engineering

Einscan HX är en handhållen 3D-skanner som använder sig av strukturerat ljus och projicerar med hjälp av blå laser ett rutnät på objektet. Denna lösning förbättrar effektiviteten och pålitligheten av resultatet, samt gör skannern mer anpassningsbar för olika material. Skannern är mindre känslig för omgivande ljusförhållanden och presterar bättre för reflektiva och mörka ytor, såsom en metalliclackad bilkaross. Den höga noggrannheten möter många industriella behov av mätning och Reverse Engineering.

EinScan HX skanner shining 3d.png

Skannern har en hög hastighet och noggrannhet vilket gör det möjligt att på enbart några minuter skanna ett objekt för exempelvis reverse engineering, massanpassning eller produktutveckling. Skannern har en portabel ergonomisk design och är mycket enkel att använda. Tillsammans med den intuitiva mjukvaran är skannern ett bra alternativ för såväl nybörjare som erfarna användare. Einscan HX kan även köpas i paket med mjukvaran Geomagic Essentials eller Control X.


Varför välja Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech är din partner när det gäller produkter, support och utbildning inom additiv tillverkning. Vi har sedan 1993 levererat 3D-printlösningar till företag och industri på den nordiska marknaden. Vi erbjuder driftsäkra produkter och snabba leveranser. Läs mer om Protech här.

Kontakt

Kontakta säljare direkt

Anders Brask
E-post: anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Jag vill bli kontaktad angående denna produkt:

*Obligatoriska uppgifter