FreeScan Trio

FreeScan Trio sätter en ny standard inom meteorologisk 3D-skanning med sina innovativa funktioner och oöverträffade prestanda.

Ladda-ner-broschyr.gif

FreeScan Trio
Produktinformation

Freescan Trio – marknadens bästa handhållna 3D-skanner

FreeScan Trio är en avancerad 3D-skanner som erbjuder markörfria skanningsfunktioner. Skannern har ett läge med 98 laserlinjer och ett triplett 5MP-kamerasystem. Den kan fånga över 3 000 000 punkter per sekund, vilket gör den till marknadens bästa handhållna 3D-skanner.

Ytterligare lägen som Trio erbjuder:

  • Endast en linje: Användbart för att skanna håligheter och trånga utrymmen.
  • 7 parallella linjer: Ger mer detaljrikedom.
  • 26 korsade linjer: Optimalt för större objekt.

Anpassad för många olika branscher

3D-skannern FreeScan Trio användbar för en mängd olika branscher. Skannern har en noggrannhet på upp till 0,02 mm och en volymetrisk noggrannhet på upp till 0,02 mm när markörer används. Dess stora synfält på 650 x 580 mm möjliggör att den samlar in mer data med färre svep.

Dessutom har FreeScan Trio ett fotogrammetri-läge som fungerar med SHINING 3D:s praktiska magnetiska “scale bar”. Detta eliminerar behovet av extra markörer och ger en volymetrisk noggrannhet ner till 0,02 mm + 0,015 mm/m.

Oavsett om du arbetar med storskaliga sammansättningar eller granskar avancerade komponenter, är FreeScan Trio en pålitlig och kraftfull produkt för alla ingenjörer och designers.


Varför välja Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech är din partner när det gäller produkter, support och utbildning inom additiv tillverkning. Vi har sedan 1993 levererat 3D-printlösningar till företag och industri på den nordiska marknaden. Vi erbjuder driftsäkra produkter och snabba leveranser. Läs mer om Protech här.

Film
Kontakt

Kontakta säljare direkt

Anders Brask
E-post: anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Jag vill bli kontaktad angående denna produkt:

*Obligatoriska uppgifter