FreeScan UE

En laserskanner för att enkelt och smidigt 3D-skanna riktigt stora objekt. Få exakta och tillförlitliga resultat direkt och spara därmed tid i dina skanningsprocesser.

Ladda-ner-broschyr.gif

FreeScan UE
Produktinformation

FreeScan UE – laserskanner med hög stabilitet och tillförlitlighet

FreeScan UE från Shining 3D är en laserskanner med hög noggrannhet och precision. Samtidigt gör ergonomisk och lätt design det enklare att hålla och använda skannern. Skanningsområdet kan uppnå 510x520 mm, vilket gör stora objekt smidiga att skanna av. Skanna samma objekt upprepade gånger och få konsekventa resultat, något som bevisar hög stabilitet och tillförlitlighet.

Freescan UE Protech 3D scanner.png

WeChat-Image_20200326150958-2.pngShining 3D mjukvaruplattform för din mätdata

All mätdata registreras omedelbart i valfri mjukvaruplattform från Shining 3D. Välj mellan plattformar utvecklade för design och hantering av 3D-objekt, eller kvalitets- och kontrollhantering.

Laserskannern FreeScan UE passar:

  • Fordonsindustrin
  • Transportindustrin
  • Flygindustrin
  • Forminspektion
  • Maskintillverkning

Varför välja Protech?

SHINING3D Logo.pngProtech är din partner när det gäller produkter, support och utbildning inom additiv tillverkning. Vi har sedan 1993 levererat 3D-printlösningar till företag och industri på den nordiska marknaden. Vi erbjuder driftsäkra produkter och snabba leveranser. Läs mer om Protech här.

Kontakt

Kontakta säljare direkt

Anders Brask
E-post: anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Jag vill bli kontaktad angående denna produkt:

*Obligatoriska uppgifter