MakerBot® 3D-skrivare

Användarvänliga 3D-skrivare för skolor, företag och industrier som vill komplettera med 3D-skrivare i sin verksamhet.

MakerBot 3D-skrivare är användarvänliga och enkla att flytta runt mellan olika avdelningar. MakerBot har ett uppskattat sortiment med kontorsanpassade 3D-skrivare till en låg investeringskostnad. Alla 3D-skrivare är utvecklade med den välkända FDM-tekniken (Fused Deposition Modeling).

 • MakerBot Industri Professional.jpg

 • Välj en prisvänlig 3D-skrivare från MakerBot

  I vårt produktsortiment finns MakerBot's kompletta utbud av 3D-skrivare i olika utföranden och prisklasser. MakerBot passar skolor, företag och industrier som vill investera i 3D-skrivare som har en låg investeringskostnad och är enkel att hantera. Alla 3D-skrivare från MakerBot använder Stratasys patenterade utskriftsmetod FDM (Fused Deposition Modeling).

  Tillgängliga 3D-skrivare:


  Känner du dig osäker? Tillsammans med Protech hittar du rätt lösning som passar just dina behov. Kontakta oss idag.

 • MakerBot Method 3D-skrivare

 • MakerBot Produktutveckling 800px.jpg

 • 3D-skrivare för design- och produktutveckling

  MakerBot har 3D-skrivare som passar applikationsområden inom t.ex. design- och produktutveckling. Med enkla knapptryckningar kan konstruktörer skriva ut en CAD-fil och på kort tid ha en färdig prototyp i handen. Prototyper kan användas från visualiseringsmodeller till konstruktionsverifiering och funktionstestning.

  MakerBot Method är en 3D-skrivare för produktutveckling, prototypframställning och industriella applikationer. Det som utmärker Method från tidigare MakerBot 3D-skrivare är den ökade utskriftshastighet och prestanda. Den ökade hastigheten bidrar till att konstruktörer kan iterera snabbare och därmed minska ledtiden mellan CAD och färdig utskrift.

  Läs vår kundberättelse Premo satsar på 3D-teknik för att få en inblick i hur MakerBot kan användas inom produktutveckling.

 • 3D-skrivare till skolor

  MakerBot har en 3D-skrivare som lämpar sig mycket väl i utbildningssyfte, MakerBot Replicator+. Med 3D-skrivare i klassrummet kan den som undervisar förbättra och underlätta inlärningsprocessen hos sina elever. Det finns stora möjligheter att utveckla elevers kunskaper i naturvetenskap, teknik, konstruktion, konst, matematik och design med hjälp av 3D-teknik.

  Om du som undervisar känner dig osäker på hur du ska använda 3D-tekniken i undervisningssyfte, rekommenderar vi att du beställer introduktionsboken 'MakerBot i Klassrummet' från oss.

  Här kan du läsa mer om 3D-skrivare till skolundervisning.

 • MakerBot in the Classroom Protech 3D-skrivare.jpg


 • Kontakta säljare

  Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
  Johan Nyström
  johan.nystrom@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391

  Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Telefon: +46 (0)33 - 44 24 44

  Försäljningsansvarig 3D-skrivare
  Evald Ottosson
  evald.ottosson@protech.se
  Telefon: +46 (0)8 - 594 708 01


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser.

  Vi har levererat MakerBot 3D-skrivare sedan 2014 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla MakerBot 3D-skrivare.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png