3D-printade reservdelar

Effektivisera försörjningskedjor, minska kostnaderna och öka din konkurrensfördel.

Stratasys 3D-skrivare låter dig producera skräddarsydda reservdelar på begäran, utan höga kostnaderna och långa ledtider. Med ett brett materialutbud och enkel efterbearbetning kan du möta många varierande produktionskrav.

 • 3D-printade reservdelar.jpg

 • Undvik lagerhållning, 3D-printa vid behov

  Kringgå traditionella begränsningar och satsa på 3D-utskrift för att snabbare tillverkning av reservdelar. Skriv ut på begäran och reducera lagerutrymme, transportkostnader och ledtider.

  Stratasys 3D-skrivare erbjuder så pass hög noggrannheten och repeterbarheten, att du alltid kan vara säker på att du får ut rätt delar. Oavsett om du behöver en eller tio.

 • Skriv-ut-reservdelar-med-SAF.gif


 • Kontakta säljare

  Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Direkt: 033-44 24 44
  NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser. 

  Vi har levererat Stratasys 3D-skrivare sedan 1994 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla Stratasys 3D-skrivare.

  Stratasys Partner logo 2016_300px.png