Utbildningssektorn

3D-skrivare och undervisningsmaterial för undervisning i skola och industri.

Med 3D-tänk och 3D-skrivare i klassrummet underlättar lärare och pedagoger elevers inlärningsprocess. 3D-skrivare kan användas på lektioner som innefattar bland annat matematik och naturvetenskap.

 • MakerBot in the Classroom.jpg

 • 3D-skrivaren i skolan

  Låt en 3D-skrivare bli ett av dina många tillgängliga verktyg som underlättar ditt undervisningsarbete. Detta verktyg ger nästan oändliga möjligheter att skapa såväl enkla som komplexa 3D-modeller. Genom att lära känna den nya tekniken kommer du upptäcka oändliga möjligheter med 3D-skrivaren.

  För skolor kan en MakerBot 3D-skrivare förbättra och utveckla elevers kunskaper i naturvetenskap, teknik, konstruktion, konst, matematik och design.

  Om du som lärare känner dig osäker på hur du ska använda 3D-skrivare i undervisningssyfte, rekommenderar vi att du laddar ner 'The MakerBot Educators Guidebook' här. Guiden är helt kostnadsfri.

  Behöver du råd? Vi hjälper dig att hitta rätt 3D-skrivare utifrån dina specifika behov. Kontakta oss idag.

 • Guide.jpg

 • Stratasys Curriculum.jpg

 • Kostnadsfri utbildning genom Stratasys

  Stratasys erbjuder utbildningsmaterial som hjälper lärare och pedagoger att förbereda studenter inom additiv tillverkning. Hos Stratasys hittar du inspirerande webinarier och undervisningsplaner med instruktioner, presentationer och uppgifter till dina studenter.

  Med Stratasys kan lärare och pedagoger utveckla och utvidga användningen av 3D-tekniken i skolan. Syftet med materialet är att ge studenter en teknisk förståelse av 3D-teknik, genom att kombinera djup föreläsning och diskussioner med praktiska övningar.

  Klicka här och ta dig vidare på Stratasys webbsida. Kom ihåg, allt material är kostnadsfritt.

  Du kan alltid kontakta Protech om du har några frågor.

 • Utbilda dig till 3D-tekniker

  Allt fler branscher får upp ögonen för additiv tillverkning och det finns ett stort behov av 3D-tekniker. På Yrkeshögskola Xenter i Botkyrka finns Sveriges första renodlade utbildning för 3D-tekniker och additiv tillverkning. Utbildningen är framtagen tillsammans med branschen och är skräddarsydd efter behoven som arbetslivet efterfrågar.

  "I vårt arbete möter vi många företag som med ljus och lykta söker efter kompetent och utbildad personal."

  Anders Brask, VD Protech

  Läs mer om YH-utbildningen för 3D-tekniker här.

 • xenter linkedin.jpg


 • Kontakta säljare

  Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så hör vi av oss så snart som möjligt.

  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Direkt: 033-44 24 44
  NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.


 • Om Protech

  Protech har funnits på marknaden sedan 1993 och är därmed Nordens största återförsäljare av 3D-skrivare. Vi har levererat MakerBot 3D-skrivare sedan 2014.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png