3D-printade reservdelar

Effektivisera försörjningskedjor, minska kostnaderna och öka din konkurrensfördel.

Stratasys 3D-skrivare låter dig producera skräddarsydda reservdelar på begäran, utan höga kostnaderna och långa ledtider. Med ett brett materialutbud och enkel efterbearbetning kan du möta många varierande produktionskrav.

 • 3D-printade reservdelar.jpg

 • Skapa reservdelar när du behöver dem, inte innan

  Med 3D-utskrift kan du frigöra dig från traditionella tillverkningsbegränsningar och skapa reservdelar snabbare och mer flexibelt. Du slipper lagra stora mängder delar som kanske aldrig används, och du minskar både transportkostnader och miljöpåverkan.

  Stratasys 3D-skrivare levererar hög noggrannhet och repeterbarhet, så att du kan vara säker på att du får ut rätt delar varje gång. Oavsett om du behöver en, tio eller tusen.

  Additiv tillverkning är det optimala valet för företag som vill säkerställa tillgången till kritiska reservdelar.

 • Skriv-ut-reservdelar-med-SAF.gif

 • Suezkanalen(1).png

 • Stärk din försörjningskedja med 3D-print

  Människor runt om i världen upplevde hur pandemin och incidenten med Ever Given i Suezkanalen 2021 försenat leveranser. Nedstängda fabriksanläggningar på grund av en kris kan ske på en sekund och ge förödande konsekvenser. Det är därför viktigt att verksamheter ser över sina försörjningskedjor och säkerställer en backup.

  Additiv tillverkning kan vara räddningen och hålla produktionen vid liv tills den normala försörjningskedjan är i gång igen.

  Läs full artikel och se våra förslag för att skapa en nulägesanalys.


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser. 

  Vi har levererat Stratasys 3D-skrivare sedan 1994 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla Stratasys 3D-skrivare.

  Protech Stratasys Partner.png


 • Tryggt och enkelt att äga en 3D-skrivare

  När du investerar i en Stratasys 3D-skrivare från Protech får du inte bara en professionell 3D-skrivare. Du får också tillgång till vårt exklusiva helhetskoncept som hjälper dig att optimera användandet av din 3D-skrivare. Det ska vara tryggt och enkelt att äga en 3D-skrivare. Hör av dig till Protech så berättar vi mer.

  Daniel Risberg
  E-post: daniel.risberg@protech.se
  Telefon: 073 806 14 93

  Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png