TopSolid'Cam

Integrerat CAM-system för programmering av alla typer av CNC-maskiner.

TopSolid'Cam
Produktinformation

TopSolid'Cam – CAM-system för produktdesign

TopSolid'Cam integrerar olika tillverkningsmetoder och produktionsbehov fullt ut med hjälp av dynamiska bibliotek. Programmet har styrkan att ta bort operationer som upprepas. Istället för att användaren ska skapa multipla operationer kan TopSolid'Cam skapa dessa baserade på kunskap som hämtas från produktdesignen.

Spara tid och pengar

Genom TopSolid'Cam parametriska teknologi, väljer programmet automatiskt det snabbaste och mest ekonomiska sättet att tillverka 2D- och 3D-detaljer. Det gör att användaren kan associera vissa verktyg med vissa operationer. När en konstruktion revideras ändras även tillverkningsprocessen med avseende på till exempel optimering av skär, matning och/eller hastigheter för att den nya detaljen ska kunna tillverkas.

Använder parametrik på ett flexibelt och effektivt sätt

TopSolid'Cam har en associativ databas som kan anpassas till produktionssätt och maskinpark. Detta betyder att med TopSolid'Cam kan mer arbete utföras på kortare tid. Till exempel anpassas toleranser mellan konstruktion och produktion så att man bearbetar mitt i toleransen. En detalj med måttet 50mm +0,5 -1,2 justeras så att måttet blir 49,65 ±0,85. TopSolid'Cam optimerar programmeringsarbetet för alla typer av detaljer och använder parametrik på ett mer flexibelt och effektivare sätt än andra CAM-program på marknaden.

TopSolid logo 200x49px transparent.pngProtech hjälper dig vid köp av CAD/CAM-system
Använd kontaktfliken ovan för att få kontakt med våra erfarna säljare.

Kontakt

Kontakta säljare direkt

Anders Brask
anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Jag vill bli kontaktad angående denna produkt:

*Obligatoriska uppgifter