TopSolid'Design

Ett  3D CAD-program med speciellt anpassade funktioner för konstruktörer som arbetar med produktutveckling inom maskinindustrin.

TopSolid'Design
Produktinformation

CAD-systemet för industriell produktutveckling

TopSolid'Design är en exakt hybridmodellerare som modellerar på både ytor och solider. TopSolid är baserat på en parasolidkärna och har Windows-gränssnitt. Programmet är ett komplett associativt 3D/2D CAD-system för mekanisk sammanställning och design. En sammanställning består ofta av både befintliga och helt nya komponenter.

Kraftfulla modellerings- och simuleringsverktyg

Programvaran gör det dessutom enkelt att skapa en standardkomponent av vilken komponent som helst då det finns utrymme att skapa egna bibliotek. TopSolid'Design är kärnprodukten i den integrerade CAD/CAM-lösningen TopSolid. TopSolid består av en hel serie med fullt integrerade programvaror med parametriska associationer från design till produktion. Gränssnittet innehåller alla ledande CAD-verktyg på marknaden, kraftfulla modellerings- och simuleringsverktyg.

TopSolid logo 200x49px transparent.pngProtech hjälper dig vid köp av CAD/CAM-system
Använd kontaktfliken ovan för att få kontakt med våra erfarna säljare.

Tilläggsmoduler

Image – tilläggsmodul för renderade bilder från TopSolid'Design

Image är en tilläggsmodul för generering av fotorealistiska bilder. Modulen används för att göra produktpresentationer och bilder till kataloger.

FTI – tilläggsmodul för plåtdetaljer i TopSolid'Design

FTI är en modul till TopSolid'Pro och TopSolid'Progress. Modulen erbjuder möjlighet att helt eller delvis, bredda ut formade plåtdetaljer.

Film

Kontakt

Kontakta säljare direkt

Anders Brask
anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Jag vill bli kontaktad angående denna produkt:

*Obligatoriska uppgifter