3D-skrivare till sjukvård och medicinteknik

Vi erbjuder lösningar inom additiv tillverkning för medicinsk innovation.

3D-utskrifter blir alltmer viktiga inom sjukvården. Med 3D-tekniken kan sjukvård och medicinteknik arbeta mer noggrant och effektivt genom att specialanpassa livsviktiga delar till patienter. Med 3D-printade anatomiska modeller minimeras risker och planeringsarbeten effektiviseras inför avancerade operationer. Upptäck de många fördelarna additiv tillverkning kan bidra med inom sjukvården och medicintekniska applikationer.

 • 3D-skrivare Anatomi.jpg

 • Kirurgiska planeringsmodeller

  Kirurgisk planering med patientspecifika 3D-modeller kan förbättra utbildning och kirurgiska förberedelser inför operationer. Medicinska utskrifter hjälper även tillverkare av medicintekniska produkter att utföra designverifiering, validering, användbarhetsstudier och felanalys innan nya produkter introduceras för patienter.

  Stratasys J850 Digital Anatomy (DAP) är den ultimata 3D-skrivaren när det kommer till extremt realistiska 3D-utskrifter av mänsklig anatomi. DAP och dess kompatibla material är speciellt framtagna för att återskapa rätt vävnadskänsla och biomekaniska egenskaper hos mänsklig anatomi i medicinska 3D-utskrifter.

  Läs mer om materialen GelMatrix, TissueMatrix och BoneMatrix.

  Vill du prata med oss? Vi hjälper dig att hitta rätt 3D-skrivare utifrån dina specifika behov. Kontakta oss idag.

 • j750-digital-anatomy-1.jpg

 • Medical General Use (5) High Resolution JPG.jpg

 • Material godkända för kontakt med hud och medicin

  Utöver material som återskapar rätt vävnadskänsla och biomekaniska egenskaper, har Stratasys utvecklat två andra material som passar produkter som ska användas inom läkemedels- och medicinska industrier. PC-ISO och ABS-M30i är material som passar kirurgiska prototyper, sterila verktyg och fixturer samt produkter som kommer i kontakt med hud och medicin. Båda materialen är biokompatibla och kan gamma- eller ETO-steriliseras samt uppfyller kraven för ISO 10993 och USP Class VI.

  Dessa typer av utskrifter hjälper tillverkare av medicintekniska produkter att utföra designverifiering, validering, användbarhetsstudier och felanalys innan nya produkter introduceras för patienter.

 • J5 MediJet™

  J5 MediJet är den senaste 3D-skrivaren från Stratasys anpassad till medicin- och sjukvårdsindustrin. Skriv ut anatomiska modeller ...

 • J850™ Digital Anatomy™

  J850 Digital Anatomy är en 3D-skrivare som med dess tillgängliga material skapar extremt realistiska 3D-utskrifter av mä...

 • GrabCAD Print™

  En molnbaserad programvara för full kontroll över dina 3D-utskrifter. Spara värdefull tid och resurser genom smidigare arbetsflö...

 • TissueMatrix™

  TissueMatrix är transparent material som är idealisk för att efterlikna utseendet och känslan av hjärtvävnad. Materia...


 • Kontakta säljare

  Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Daniel Risberg
  daniel.risberg@protech.se
  Direkt: 033-44 24 44
  NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.


 • Om Protech

  Protech är Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare. Det som kännetecknar Protech är en kompetent sälj- och serviceorganisation, leverans av driftsäkra produkter och lokalt lager av förbrukningsmaterial för snabba leveranser. 

  Vi har levererat Stratasys 3D-skrivare sedan 1994 och finns till hands för kundsupport och materialförsäljning till alla Stratasys 3D-skrivare.

  protech-stratasys-platinum-partner.png