3D-metallskrivare till en överkomlig investeringskostnad

2021-12-06

Xact Metal gör det möjligt för små och medelstora företag att investera i egen utrustning för metallutskrift. En överkomlig investeringskostnad kan ändra uppfattningen om att additiv tillverkning endast är till för kapitalstarka företag.

Xact Metal Produktion.jpg

Xact Metal har en stark position på marknaden tack vare produkter med banbrytande teknik och smart modultänk, till låga investeringskostnader. Tidigare har metallskrivare endast varit möjligt för kapitalstarka företag, men sedan 2017 har XM200C från Xact Metal tillåtit mindre företag påbörja sin resa inom metallprint.

–    XM200C är en 3D-skrivare som öppnar upp helt nya möjligheter för små och medelstora företag att få tillgång till tillverkningsmetoder inom metallprint, säger Anders Brask, VD på Protech Nordic AB.

Genom att låta fler designers, utvecklare och tillverkare får uppleva fördelarna med professionell 3D-utskrift i metall till bästa möjliga pris, kan Xact Metal förändra uppfattningen om att additiv tillverkning endast är till för kapitalstarka företag.

The XM200C.pngHög användarvänlighet och driftsäkerhet

XM200C erbjuder hög användarvänlighet och driftsäkerhet. Med byggvolym på 127x127x127 mm passar XM200C utmärkt till bland annat prototypframställning och lågserieproduktion. Med XM200C kan verksamheter ta full kontroll över sina ledtider, produktionskostnader och bli mer konkurrenskraftiga på marknaden.

Fördelar med XM200C:

  • Banbrytande teknik
  • Hög användarvänlighet och driftsäkerhet
  • Öppet system för alla materialleverantörer
  • Låga driftkostnader
  • Hög precision och oslagbar detaljrikedom

Kontakta Protech för offert.

XactMetalLogo.png


Vill du veta mer?

Kontakta Protech för mer information om hur additiv tillverkning kan användas i ditt företag. Vi hjälper dig att hitta rätt lösningar som kan både effektivisera utvecklingsprocesser och reducera produktionskostnader.

Anders Brask
anders.brask@protech.se
Telefon: 070 620 87 08


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter