Hitta rätt 3D-skrivare med Protech

2021-02-09

Protech är redo att möta dig precis som innan pandemin, om än i en ny digital form. Vi erbjuder virtuella kundmöten, kostnadsfria benchmarks och rådgivning så att du ska hitta rätt 3D-skrivare som passar just dina behov.


Trots dessa utmanande tider står våra säljare och applikationsingenjörer redo att hjälpa dig inom additiv tillverkning. Vi har ny utrustning och nya material att presentera, både inom plast och metall. Vi erbjuder virtuella kundmöten och produktpresentationer, kostnadsfria benchmarks och rådgivning så att du ska hitta rätt 3D-skrivare som passar just dina behov.

Benchmark Guide för FDM 3D-skrivare

Funderar du på att investera i en FDM 3D-skrivare? De senaste åren har utvecklingen av FDM 3D-skrivare gått i ett rasande tempo. Idag finns det hundratals tillverkare, ett 20-tal utskriftsmetoder och en uppsjö av olika 3D-skrivare. Därför har vi sammanställt en guide med frågor som ni behöver tänka på inför er investering, samt vad ni bör utvärdera och kontrollera innan ni väljer en FDM 3D-skrivare för professionellt bruk. Här hittar du vår Benchmark Guide.

Benchmark Stratasys.jpgKostnadsfria benchmarks från Protech

Vi på Protech erbjuder kostnadsfria benchmarks (provutskrifter) av din produkt i med den teknik som du är intresserad av. Tillsammans med en av våra applikationsingenjörer går ni igenom de kriterier och materialegenskaper som krävs och förväntas av din 3D-utskrivna produkt. Applikationsingenjören väljer den 3D-skrivarteknik och det material som lämpar sig bäst, och en provutskrift levereras till dig.

Räntefri finansiering av Stratasys 3D-skrivare

Protech erbjuder även räntefri finansiering av professionella 3D-skrivare från Stratasys i samarbete med DLL. Till en fast månadskostnad tar du kostnadskontroll över din tillverkning av 3D-utskrivna produkter.

Varför välja Protech?

Protech är din partner när det gäller produkter, support och utbildning inom additiv tillverkning. Vi har sedan 1993 levererat 3D-skrivare till företag och industri på den nordiska marknaden. Våra produkter från Stratasys passar dig som vill ha en driftsäker och professionell produktion av 3D-utskrivna detaljer. Läs mer om Protech här.


Protech-Sverige_Blue-Grey_2000x348px.pngKontakta en säljare för mer information

Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391
NYTT! Boka ett möte direkt med Johan här.

Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: +46 (0)371 - 588 394
NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.