Ny PolyJet 3D-skrivare till attraktivt pris

2021-02-02

Hög kapacitet, noggrannhet, tillförlitlighet och multimaterialfunktioner kännetecknar den nya 3D-skrivaren från Stratasys. J850 Pro riktar sig mot verksamheter som vill producera prototyper i olika material i en och samma utskrift, till ett överkomligt pris.

Nyhet - J850 Pro.jpg

Den industriella J8-serien har fått ett nytt tillskott av Stratasys J850 Pro. Serien riktar sig mot verksamheter som arbetar med framställning av prototyper för konceptverifiering och prestandatestning inom till exempel fordons-, medicin- och konsumentindustrin.

En 3D-skrivare med multimaterialfunktioner

Stratasys har utformat J850 Pro så att användare kan arbeta snabbare med högre produktivitet. 3D-skrivaren är kompatibel med det starka digitala ABS-materialet, det prisvärda DraftGrey och det super-transparanta VeroUltraClear, i kombination med både hårda Vero-material och det gummiliknande materialet Agilus30.

Skapa riktigt snabba designiterationer

Materialen kan kombineras i en och samma utskrift, och själva 3D-skrivaren kan laddas med upp till 7 olika material samtidigt. Genom att ladda sina mest använda material kan användarna reducera både driftstopp och spillmaterial i samband med färre materialbyten. Med utskriftsläget Super High Speed kan man med J850 Pro skapa riktigt snabba designiterationer.

J850 Pro har en byggvolym på 490 x 390 x 200 mm.

 


Stratasys Logo Protech Kundcase.jpgKontakta en säljare för mer information

Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391
NYTT! Boka ett möte direkt med Johan här.

Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: +46 (0)371 - 588 394
NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.