Satsa på utskrifter i kolfiberförstärkt Nylon

2021-01-11

Upptäck marknadens bredaste produktutbud av 3D-skrivare för kolfiberförstärkta utskrifter. Protech erbjuder driftsäkra 3D-skrivare från både MakerBot och Stratasys.

Köp kolfiber 3D-skrivare Protech.jpg

Protech har marknadens bredaste produktutbud när det gäller professionella 3D-skrivare och högpresterande material. Våra driftsäkra 3D-skrivare garanterar en exakt repeterbarhet i dina utskrifter och ger samma resultat – varje gång.

Kampanjpriser på MakerBot

Protech erbjuder 25% rabatt på alla 3D-skrivare i Method-serien. Gör som många andra redan har börjat göra, satsa på den additiva tekniken för att stärka din produktutveckling och ligg i framkant gentemot dina konkurrenter.

Moms och frakt tillkommer. Erbjudandet gäller till 30 juni 2021. Kontakta en säljare för en offert!

Använd kolfiber som lättviktsalternativ

Våra kolfiberförstärkta material lämpar sig till både till prototypframställning och slutprodukter. Materialet har hög styrka i förhållande till vikt, samt egenskaper som vridstyvhet och hög värmetålighet. Nylon CF är ett idealiskt lättviktsalternativ till metall, som kan ersätta komponenter till slutprodukter.

Upplösningsbart stödmaterial och miljövänlig tvättstation

Vare sig man investerar i en MakerBot eller Stratasys 3D-skrivare kombinerar man utskrifter i Nylon CF med stödmaterialet SR-30 från Stratasys. Eftersom stödmaterialet är upplösningsbart kan man skapa komplexa geometrier och inre håligheter i sina utskrifter. Materialet tvättas enkelt bort i en miljövänlig tvättstation.


Kompatibla 3D-skrivare för kolfiberförstärkt material:


MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.pngKontakta en säljare

Kontakta en säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391
NYTT! Boka ett möte direkt med Johan här.

Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: +46 (0)371 - 588 394
NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.