Spara upp till 30% när du köper en Stratasys 3D-skrivare

2024-05-16

Med våra inbyteserbjudanden kan du spara upp till 30% på en professionell 3D-skrivare från Stratasys.

Använd inbytesvärdet av din nuvarande utrustning när du köper en ny 3D-skrivare från Stratasys. Detta är inte bara ekonomiskt fördelaktigt, utan också ett miljövänligt val eftersom vi tar hand om återvinningen av din gamla utrustning. Genom att investera i en professionell 3D-skrivare kan du öka din produktionskapacitet, förbättra utskriftskvaliteten och dra nytta av de senaste innovationerna inom 3D-utskrift, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid.

Har du redan en Stratasys 3D-skrivare?

Om du redan är en Stratasys-användare och har en äldre modell från Stratasys, kan det vara dags att överväga en uppgradering för att hålla jämna steg med de senaste innovationerna. Kontakta vår säljare för ett personligt erbjudande.

Spara när du köper en Stratasys 3D-skrivare.png

Har du en utrustning från andra varumärken?

Oroa dig inte, vårt inbyteserbjudande gäller även om du har utrustning från andra varumärken, vilket ger dig chansen att byta till en branschledande lösning med en attraktiv rabatt. Kontakta oss idag för att få en personlig offert och ta reda på hur mycket du kan spara genom att byta in din nuvarande utrustning.

förstoringsglas.png

Vad är din 3D-printutrustning värd?
Kontakta Protech i dag!

protech-stratasys-platinum-partner.png


Kontaktuppgifter

Kontakta vår säljare direkt eller skicka dina kontaktuppgifter via vårt kontaktformulär så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Daniel Risberg
E-post: daniel.risberg@protech.se
Telefon: 073 806 14 93

Boka möte med Daniel Risberg på Protech(5).png


Kontaktformulär

*Obligatoriska uppgifter