Bättre kontrast och skärpa i fullfärgsutskrifter

2021-04-15

Stratasys sätter återigen standarden för realistiska utskrifter genom att lansera VeroUltra™, ett material som skapar en fantastisk skärpa vid fullfärgsutskrifter av text på etiketter och färgseparation i mönster.

VeroUltra.jpg

Med VeroUltra™ kan produktdesigners ta sina prototyper till en helt ny nivå. Materialet används där man ska skriva ut detaljer med extremt tunna linjer, så som text på etiketter och förpackningar. Även där hög färgseparation förväntas förbättras kontrasterna avsevärt med VeroUltra. Slutligen ger materialen en betydande fördel vid utskrifter av modeller med naturliga ytor som till exempel trä, tyger och marmor.

Stratasys utvecklar ständigt

Stratasys har under senaste åren jobbat intensivt för att uppnå prisvärd utrusning för professionell fullfärgsutskrift där hög kvalité, exakt simulering av färg, material och ytfinish står i fokus. Stratasys har bland annat introducerat Pantone Validated™, ett universellt färghanteringssystem som gör att designern kan hitta korrekta PMS-koder med en enda knapptryckning i GrabCAD Print™, samt skriva ut i exakta färger som garanterar tillförlitliga och realistiska konceptmodeller i alla steg.

Även det relativt nyutvecklade materialet VeroUltraClear™ som levererar hög transparens och fint detaljerade utskrifter med ett utseende som liknar glas, har kommit att bli ett uppskattat alternativ bland designers världen över.

VeroUltra är tillgängligt för J8-serien och J7-serien. Från juni kommer även 3D-skrivaren J55 ha materialet tillgängligt i sin materialportfölj.


Stratasys Partner logo.jpgKontakta en säljare för mer information

Försäljning 3D-skrivare, Mälardalen/Norra Sverige
Johan Nyström
johan.nystrom@protech.se
Telefon: +46 (0)8 - 564 73 391
NYTT! Boka ett möte direkt med Johan här.

Försäljning 3D-skrivare, Södra Sverige
Daniel Risberg
daniel.risberg@protech.se
Telefon: +46 (0)371 - 588 394
NYTT! Boka ett möte direkt med Daniel här.

Nyheter om 3D-skrivare från Protech